Najdi forum

otok SUSAK

Dragi moji,
Ce si seveda iscete mondeno letovisce, kjer je vse na voljo, potem Susak ni prava izbira.
Sicer pa je Susak čudovit otok, edinstven, miren, vcasih tudi malo razgibano dogajanje, vse na tem otoku pa je zelo zanimivo, ce znas uživati v naravi, pristnosti, miru, ce nisi ravno razvajen otrok, ki mora imet vse na dosegu roke, takoj.
Sam sem bil na Susku več kot 10x in upam da bom še velikokrat, mogoče kdaj tudi za stalno.
Susak je čudovit, enkraten, zanimiv.
Imajo pa vsake oči svojga malarja, kot se lepo reče.

En lep morski pozdrav. J

Eni ne boste nikoli razumeli, da je parcela, na kateri raste trta ali figa, last nekega kmeta, ki te plodove pobere in proda. Za vas je to đabe, a ne? Pač vzameš in je.
Me zanima, kako bi odreagirali, če bi si jaz postregel s solato z vašega vrta.

Js hodim na Susak ze od mojga rojstva. Ni lepsiga kraja, kot ta edini pesceni otok v Jadranu. Ocitno ste kot turisti prisli in se tako zasidrali samo na obalo. Pomembno pa je vse ostalo. Ni avtomobilov, vi ste to navedli kot nekaj slabega, HVALA BOGU, da obstaja tak kraj, kjer se spocijes od tega hrupa. Vsako leto sem tam 3 tedne, meso in ribe pac prinesemo s sabo, ker ima trgovina osnovne stvari, a to da nimajo oz. nimamo, saj se pocutim kot domacin, veliko hrane je logicno, saj se ta pripelje vsak dan iz losinja z ladjo, ki je pod milim nebom, torej soncem. Zal ne morejo pripeljati vsega kar si vi razvajeni turisti zazelite. Se vidi, da niste obiskali zaliva Porat, Obis in se marsikatere druge…

New Report

Close