Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OTOK VIR- INFO PROSIM PROSIM

OTOK VIR- INFO PROSIM PROSIM

Mika nas otok Vir, pa bi lepo prosila tiste, ki ste tam že letovale, če je tja za it z enoletnikom. Šli naj bi v drugi polovici junija- a bo voda še zelo mrzla, ali se bo že lahko kopal v morju naš malček, kakšne sploh so plaže tam, ali je kaj za vozičkat oz. sprehajat,a se zvečer tam kaj dogaja- kakšni štanti mogoče, ali je bolj mir, kako je tam z zdravnikom- saj veste za vsak slučaj in bog ne daj da bi da rabili, je senca na plaži, koliko je vožnje do tja, ali bo v app potrebno kurit,…. skratka čim več info in ne me kregat ker me tolk stvari zanima

HVALA, PUNCE

LP, NNP

O Viru je bilo že ogromno napisanega – poglej z iskalnikom. Prevladuje zelo negativno mnenje.

Zakaj bi pa sredi poletja v apartmaju morali kuriti?

Za Vir velja, da je odvisno na katerem delu otoka si. Mi gremo tja, ker so nam znanci priporočili – na isti kraj, v isto hišo… Tam je plaža ob hiši in to tista prava za otroke. Za senco na plaži pa sem večinoma že obupala…

Ja odvisno kje na Viru si, mi smo bili dve leti nazaj in zelo zadovoljni, sem bila kar presenečena nad kritikami. Bili smo sicer v drugi polovici julija, voda tako topla da se sploh ni dalo ohladiti, super za malčke, naš je bil takrat star 17 mesecev in je naravnost užival.
Mi smo bili na tsti strani kjer je plaža Slatina, gledaš Pag, razgled res ni bil bogvekaj. Apartma je 50 m oddaljen od plaže, trgovina oz. kar dve in kafič za jutranjo kavico, 30m. Velika terasa, senca cel dan, na terrasi mislim. Res smo bili zadovoljni. Zvečer smo hodili na drugo stran otoka, kjer je tržnica in “zabava”.

Če gledaš Pag, potem je to pač lep razgled. 🙂 🙂

Kakor za koga

Lp. A lahko dobim naslov te nastanitve? Hvala.

New Report

Close