Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otok VIR – izkušnje

otok VIR – izkušnje

Torej, zanimajo me v aše počitniške izkušnje s tega otoka, sploh, če je kdo bil v Mali Slatini. Glede na to, da imamo malega pubeca, me zanima, če je kaj sence na plaži, kam se splača zvečer (se v mestu sploh kaj dogaja ali je treba v bližnji Zadar) in kakšne so vaše izkušnje z domačini.

hvala

jaz imam dobre izkušnje; smo hodili skoraj deset let tja, zdaj gremo pa po dve-letni pavzi:-)))
v Slatini smo bili sicer samo enkrat na obisku, ampak mi je bila zelo všeč;
domačini so po večini full prijazni, nič ne komplicirajo (pa mi prav tako ne);
v mestu pa se mi zdi, da ni ne vem kakšnega dogajanja, predvsem okoli tržnice je zvečer živžav, mogoče je kakšen mali lunaparkec ali kaj podobnega, to pa bi bilo skoraj že vse – mi smo sicer najraje sedeli doma ali na plaži in “luftali”!

Sigurno me bo katera napadla, da je tam oj in joj, ampak meni osebno je tam raj:-)

Tudi mi gremo tja 1.julija, pa me zanioma še kakšna izkušnja.

1nova, kje pa se je dogajal vaš raj, če ste bili v Slatini samo enkrat ? Kako pa je kaj s senco in kam se splača zvečer, če je v mestu bolj tiho. Je kaj bližjega, kot Zadar ?

lp

Jaz sem razumela, da je na otoki Vir raj, ne v slatini. Jest sem slišala, da je sence bolj malo.Sicer pa poglej na tale link:

http://www.otok-vir.info/

Saj Slatina je na Viru; mi smo šli tja na obisk, drugače pa smo bili na drugi strani, Miljkovice.
Na plaži je sicer res malo sence, ampak večina jih ima do hiše ali apartmana 10-15 minut hoje; tako da senčnik se že da privlečt.
Kar pa se večernega dogajanja tiče, se mi zdi da je dokaj živ tudi Zaton, vmes so le vasice, kjer je bolj umirjeno, tko da …

Ma v glavnem sam da bomo uživali, a ne?

hvala za tvoje izkušnje, 1nova.

New Report

Close