Otroček na novoletni voščilnici
Enkrat sem ( problem je v tem,da se ne spomnim kje in kdaj ) videla voščilnico,na kateri je bil slikan otroček z božičkovo kapico in vsem kar spada zraven.
Sklepam,da so njegovi starši našli fotografa,ki jim je poleg slikanja tudi izdelal voščilnice.
Ali morda katera pozna kak fotografski studio,ki se s tem ukvarja in kakšna približno je cena.
Hvala!
Pozdravček!
Jera
6 let nazaj, ko sem delala take voščilnice (mali z božičkovo kapico) sem kar šeleshamer urezala v voščilnice in nalimala gor in je bilo super. Malega pa sem raje sama slikala, sem reskirala 1 film in naredila 24 fotk, potem pa eno izbrala in jo dala večkrat razvit. V bistvu so vse zelo uspele in bi lahko uporabila katerokoli, bil je ful dobro razpoložen, kar se mi zdi, da pri fotografu ne bi bil.
Nam lani ni uspelo drugače (izjemno pomanjkanje digitalnih fotoaparatov v ključnem trenutku), kot da smo slikali našo takrat en mesec staro piško z običajnim fotoaparatom, dali fotko natisnit 20 ali kolikokrat že je bilo treba in jo potem nalepili z okrasnimi božičnimi nalepkami na barvni šeleshamer, narezan na velikost voščilnic.
Čeprav ni bilo čisto vse tako, kot sem si želela, je izpadlo prav prisrčno in predvsem v veliko veselje prejemnikom. To pa je navsezadnje pomembno.
Aha, zdaj vidim, da je Piki Miki napisala isto.