Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroci – eden od partnerjev bi, drugi ne

Otroci – eden od partnerjev bi, drugi ne

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno854, 27.11.2024 ob 14:08

Žensko mnenje, 27.11.2024 ob 13:39

Kot ženska lahko povem, da pri vsakem otroku rečeš da ne želiš več nobenega (nosečnost, slabosti, porod, zbujanje vsako uro..) ampak ko otrok malo odraste in pogrešaš tiste majhne nogice in rokice, si hitro premisliš in bi imela še enega, dva, .. 🙂 Mogoče jo samo skrbi, kako bo z dvema, ker z dojenčki res ni lahko, sploh če ima slabo izkušnjo s prvo (bila sama za vse..) Mogoče ji malo sugerirajte v tej smeri, pa tudi sedaj pokažite namero da pomagate skuhat, počistit, zlikat.. Če moški pomaga doma ni problem imet tudi 5 otrok, če si sama za vse potem pa je težko bit na toliko koncih + še redno delo 8 ur.

Kar se opravil tiče, si vse deliva, od kuhanja do čiščenja do skrbi za njenega otroka – veliko pomagam tudi jaz. Mislim, da tukaj ni neke težave, da ona ne bi zaupala v to, da jaz ne bom poskrbel za kaj 🙂

Je pa res bilo težko na začetku, sicer tudi z bivšim partnerjem ni bila sama za vse, je pa za veliko stvari skrbela in mislim, da jo misel na to, da bi tudi najina veza lahko preveč trpela na račun otroka, še najbolj skrbi. Mogoče sem moral samo izliti zadnjič na papir, bova že nekako <3

nič ne boš kako

Anonimno854, 19.11.2024 ob 11:13

Čebela_adela, 19.11.2024 ob 11:06

tu žal kompromisov ni. kak srednji dogovor? ženska noče imet otroka, kaj bo tu srednji dogovor? on si ga želi. kaj je tu srednji dogovor? da imata otroka, ampak samo za tri leta? da imata pol otroka?

če si tako želiš otroka, si najdi drugo, če ga ona noče imet. in ja, žal ti bo. če si zdaj želiš otroka in je edini razlog za to, da ga nimaš ta, da ženska noče imeti več otrok, ti bo žal.

Ampak … če zamenjam partnerko, najdem drugo, s katero nikdar ne bom tako srečen za ceno tega, da bom z njo imel otroka? Potem si to željo uresničim, ampak če jaz z novo ne bom srečen, kako je lahko potem otrok? V tem primeru bi trpela veza in otrok. Nisem človek, ki bi imel otroka z vsako samo zato, da ga imam, drugače bi že zdavnaj bil oče. Prvič v življenju si z žensko želim otroka, a ona pravi, da je bilo s prvim prehudo, ko je bil majhen. Se mi zdi, da tu rešitve pravzaprav sploh ni.

bodi srečen v dvoje s pastorčkom, ni vse namenjeno. Bodi tam za ženo in ji kdaj pa kdaj omeni, če si bo morda premislila.

Meni deluje, da že imaš vse, če tudi ni otrok tvoj.

Ne sili, 27.11.2024 ob 14:24

bodi srečen v dvoje s pastorčkom, ni vse namenjeno. Bodi tam za ženo in ji kdaj pa kdaj omeni, če si bo morda premislila.

Meni deluje, da že imaš vse, če tudi ni otrok tvoj.

očitno si v resnici malo tuntota in ne razumeš, kaj ti partnerka pravi. Da te ona pa nima toliko rada kot imaš ti rad njo. Ti si samo uporaben in najbrž finančno koristen, v vsem drugem pa na stranskem tiru.

podnapisi, 27.11.2024 ob 14:27

očitno si v resnici malo tuntota in ne razumeš, kaj ti partnerka pravi. Da te ona pa nima toliko rada kot imaš ti rad njo. Ti si samo uporaben in najbrž finančno koristen, v vsem drugem pa na stranskem tiru.

Kakšen bi bil pa tvoj odgovor, če bi bila spola zamenjana? Da je on nima tako rad, ampak je ona le uporabna in finančno koristna? Najbrž ne, ane? #samvprašam

Anonimno 2381, 27.11.2024 ob 14:37

Kakšen bi bil pa tvoj odgovor, če bi bila spola zamenjana? Da je on nima tako rad, ampak je ona le uporabna in finančno koristna? Najbrž ne, ane? #samvprašam

povsem enak. Pri čemer dodajam, da ima vsak pravico do svojih odločitev, vendar če se partnerja diametralno razlikujeta v tako pomembni zadevi, potem nista za skupaj.

Če eden od partnerjev ni za otroka,izberi drugega,ki si otrok želi. Leta tečejo in ti bo hitro žal.

New Report

Close