Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroci ki pobegnejo od doma, policija takoj poslje nazaj k nasilnim starsem

otroci ki pobegnejo od doma, policija takoj poslje nazaj k nasilnim starsem

Damjan Miklič je zagotovil, da policisti z vsakim otrokom oz. mladostnikom, potem ko ga najdejo, opravijo tudi pogovor. Občasno se zgodi, da otroci in mladostniki izpovedo o nasilju doma. “A takšnih primerov, ko iz tega sledi kazenska ovadba, pri nas ni veliko,” je dodal.

Jaz sem pobegnila od doma, ko sem bila mladostnica. Imela sem kufre in pesacila do železniške postaje. Policista sta sla mimo in me ustavil kot kriminalca me je drzal tam. Policist se niso nic pogovorili z mano, samo zadrzevali so me tam in tih je bil in cakal, da pride moja mat pome, ki jo je šel drugi policist iskat. In ko je prisla sva brez besed sli domov. Nic njima, nic med sabo.

In nobenega ni brigalo, ce sem doma delezna phisihicnega, custvenega ali fizicnega nasilja. To da se moram vrniti domov sem dojemala kot najhujso kazen, zapor zame, ker sem si drznila pobegniti. Nobenemu nisem upala povedati o svoji stiski, ker ocitno tudi takrat policista tega ni zanimalo! Zgodilo se je na gorenjskem faking kurceva skofja loka!!!

Potem pa pricakujejo, da bom vesela in delala in bila normalna??? Hvala za tak usran zivljenje !!!!

Katastrofa… Od mojega življenja ni nic…

Tudi csd ni zanimalo , ko so me dve uri pustili cakati v čakalnici. Pri 18ih tudi nisem mogla nicesar za nazaj dobiti, ker za njih nisem obstajala, me niso imeli v registru, da sem v neustrezni druzini doma. Nic nisem dobila, nic mi ni bilo dodeljeno … Nobene pomoci samo znajdi se, ko sizdaj ze 18let…

Kurceva slovenija!!!

Zelo mi je žal!! Danes si morda zaradi tega močnejša IN bolj empatična oseba. Izkoristi svoj potencial. Objem

Odgovor na objavo uporabnika
Drugi272, 16.11.2024 ob 12:41

Zelo mi je žal!! Danes si morda zaradi tega močnejša IN bolj empatična oseba. Izkoristi svoj potencial. Objem

Potenciala ni vec. Noben oprosti oz opravicilo oz karkoli samo znajdi se, zdaj si kjer si…

Saj je življenje itak samo simulacija… nebes in pekla pa ni ane? Odgovorni nikoli ne bojo odgovarjali…

Kaj bi na to porekle monove gospodinje – strokovnjakinje za karmo? Mogoče pa froc pri takih tastarih odplačujejo grehe iz  prejšnjega življenja?

Ptica973, 16.11.2024 ob 12:50

Kaj bi na to porekle monove gospodinje – strokovnjakinje za karmo? Mogoče pa froc pri takih tastarih odplačujejo grehe iz  prejšnjega življenja?

Baje smo se sami odlocili za tezko življenje preden smo se iz objema  boga preselili v mamin trebuh. Na poti do tja pa duša “pozabi” vse kar je dala soglasje, da potem lahko “uziva” simulacijo neobremenjeno… Vsaj tako pravijo ljudje z obsmrtno izkusnjo – ko umres a prides nazaj, preden dokoncno umres. Cilj te igre pa je baje – ucenje

Za umret smešno (not)

Policija in CSD ne pomagata ljudem! To je kruta resnica in dejstvo. Mnogi od vas tudi sami to veste in ste izkusili. Eno je farsa za kamero, drugo pa je kar posamezniki doživljajo za 4 stenami. Pesek v oči so tudi Rdeci križ, razni varuhi pravic in info pooblaščenci. Nič od nič !!! Posameznik se mora znajti sam. Mnogi imajo preveč bremen, pa potem pridejo litrce in đolice. A tudi brez tega se človek lahko bori.

Berem da je ogromno otrok pogrešanih. Kaj so to vsi pobegnili ?

Govoriš o Slemenšek Anji in Šinko Tjaši? To sta dve osebi. Jah, starši so odgovorni za svoje otroke, za njihovo vzgojo.

Provoke, 16.11.2024 ob 14:16

Govoriš o Slemenšek Anji in Šinko Tjaši? To sta dve osebi. Jah, starši so odgovorni za svoje otroke, za njihovo vzgojo.

Ne poznam teh dveh. Govorila sem o svoji izkušnji in hotela sem se olajsati, ker drugega mi ne preostane. Ampak vse je super in lepo, seveda vlada dobro dela in policija tudi, samo kaj ko to ni res in vsi, ki so na visokih polozajih samo sluzijo in jih briga za vse. Kar poglejte si kaj se dogaja na ukc mariboru z vodjo za neonatalogijo…

Komaj cakam da crknem

Meprav zanima, kaj bi policaji naredili v mojem primeru, ko mi je fotr konec oš razložil, naj se spokam kamorkoli želim, ker tam ne živim več. Zaradi enega šusa. Sicer nisem šla nikamor, ker mi je potem še razložil, da me bo ubil, če res kam grem, tako da….

A si ziher, da je bila sedanja vlada tedaj, ko si ti kao spizdil(a) od doma na oblasti? Ker meni se ne sanja, katera je bila takrat, ko se je zgodilo meni, pomoje Drnovškova, tako, po občutku.

Anonimno 8291, 16.11.2024 ob 16:29

Meprav zanima, kaj bi policaji naredili v mojem primeru, ko mi je fotr konec oš razložil, naj se spokam kamorkoli želim, ker tam ne živim več. Zaradi enega šusa. Sicer nisem šla nikamor, ker mi je potem še razložil, da me bo ubil, če res kam grem, tako da….

A si ziher, da je bila sedanja vlada tedaj, ko si ti kao spizdil(a) od doma na oblasti? Ker meni se ne sanja, katera je bila takrat, ko se je zgodilo meni, pomoje Drnovškova, tako, po občutku.

Drnovsek in golob – isto stanje

Taje begavce bi morali namestiti v zavod v Logatcu. Žal je tam vse polno in veliko problematikov ostane pred vrati. Starši so velikokrat povsem nemočni.

Bog ne daj da se v stiski obračate na policijo in CSD ali na kakšne psihologe! To vam bodo poslabšali življenje da boste razmišljali samo še na samomor. Potrudite se da sami zvozite krizo. In dobr premislite komu zaupate vaš problem

Žalost, 16.11.2024 ob 18:59

Bog ne daj da se v stiski obračate na policijo in CSD ali na kakšne psihologe! To vam bodo poslabšali življenje da boste razmišljali samo še na samomor. Potrudite se da sami zvozite krizo. In dobr premislite komu zaupate vaš problem

To imaš pa prav! Zato pa nisem nikomur zaupala ker nisem upala z dežja pod kap,  a kaj ko sem pa še naprej trpela!!!

Pa pravijo zaupajte se… japajade. Samo gnoj od teh …

New Report

Close