Otroci so mi “spili”….:((((((((((((((
Stvar je sledeča.
Pred poroko in otroci sem imela košarico 75 C.
V 7-ih letih sem rodila 3 otroke, ki sem jih skupaj dojila 4 leta.
Iz prejšnje košarice imam sedaj 75 AA. Pravzaprav so mi čisto prav tudi modrčki 70 A.
O.K. Nisem mahnjena na joške. Ne potrebujem ogromnih balonov. Ampak to kar mi je ostalo, mi povzroča težave. Nikjer ne dobim modrčkov, saj mojih št. nimajo. Ali pa zelo zelo redko. Pravzaprav moram kam v Lj. Pa še to komaj, komaj.
Poleg tega pa mi nič več ne pristajajo zgornji deli. Majčke, puloverčki, bluzice. Tako težko je kupiti nekaj, kar mi kolikor toliko stoji.
Nikoli si nisem predstavljala, da si bom tako težko kupila navadno majčko z dolgimi rokavi!
Razmišljam o plastiki. Ah, ne vem. Nisem ravno pristaš operacij.
Da ne govorim o kopalkah. Katastrofa.
Enodelnih kopalk ali športnih pa res ne maram. Pa tudi če imaš take, ne moreš skriti, da si zgoraj ploh!
Ima še katera podobne težave?
Najbrž ti je pošla zaloga tudi drugje po telesu, ne le tista, ki rabi oporo v modrčku?
Ženska je lahko lepa tudi, če ima majhne prsi. Zdajle se spomnim samo kakšne Nicole Kidman, pa je verjetno še katera.
Tudi jaz o plastiki ne bi razmišljala, se mi zdi nepotreben in konec koncev tudi rizičen poseg v telo.
Pozdravljena, naj te potolažim, da je tu še ena takšna, s tem da sem jaz skoraj popolnoma brez..me pa sploh ne moti, sem se s tem sprijaznila že v najstniških letih….na morju sem vedno zgoraj brez, ker se mi prav smešno zdi, da bi imela modrc za nič notr spravit, za v službo imam “wanderbra” in je mi vse majčke lepo stojijo :)…jaz za nič na svetu ne bi šla pod nož zaradi oprsja…tako da kar brez panike, pa lep dan!
Meni se je isto zgodilo po prvem otroku ( dojila sem ga natanko 2 leti) in v 14 dneh po prenehanju so se mi tako zelo “skrčile”, da sploh nisem mogla verjeti. Tudi na splošno sem izgubila nekaj kg.
Razmišljala sem o plastiki, ampak sva se z možem nato odločila, da počakava še na enega otroka. Tako sem zdaj v drugo noseča in moje joške so spet takšne, kot prej. ( pe še večajo se iz dneva v dan :)))))))))))))))))))
Vem pa, da bo po prenehanji dojenja spet enako :(((((((
Obstaja kakšno cepivo, da bi jih cepila – da bi seveda takšne ostale???????
( saj se hecam)
No, jaz sem imela obraten problem – prevelike in sem šla pod nož. Ni mi žal, je pa res, da so vsadki le tujek. Toda zdaj imajo menda že fiziološko raztopino v njih, tako da ni več silikon. Jaz nisem tako strogo proti plastiki. Če to človeka moti pri vsakodnevnem življenju, vpliva na njegovo samopodobo in ni le najstniška muha, sem za. Jaz od takrat nimam več kompleksa, ki sem ga imela prej vse življenje. Vrečke za čaj si predstavljam, kako izgledajo. Čeprav te vsi tolažijo, ti veš, da si nezadovoljen. Če boš to naredila zaradi sebe in ne misliš imeti več otrok – go for it.
tudi jaz
sedaj sicer spet dojim in užuvam v razkošju 🙂 (in mož seveda),
a po prvem otroku, ko sem nehala sem imela prsa kot jih imajao današnje 10 letnice, res grozno, prav nič lepo!
kljub tem, da sem srečna in hvaležna za obilje mleka, je to po tem kar ostane po dojenju tudi mene včasih spomnilo na možnost operacije.
bojim se, da bo po drugem otroku stvar ista…
bo že!
ampak to poletje bom pa imela dekolteje 🙂
No, in če kakšna ob tem reče, da otroka ne bo dojila, je pa ogenj v strehi, kakšna slaba mama da je.:)))
Po moje ima pravico do odločanja. Seveda imajo palačinke lahko tudi tiste, ki nikoli niso dojile in lepe dojke tiste, ki so večkrat dojile, pa vendar dejstvo ostane, da ponavadi po dojenju ni več tisto, kar je bilo.
Jaz pa imam po prvm dojenju še večje. Kot baloni, ki so napol prazni. Pa še proge strij se malce poznajo.
Groza. Kaj šele bo po drugem, o tretjem sploh ne upam razmišljat.
Ma, če te ful moti, imaš sredstva in ne misliš več o naraščaju, si privošči. Saj dndanes naredijo zelo lepe naravne približke. Nekaj kar paše k tebi.
Kdaj si pa nehala dojiti? Tudi meni so se dojke po prenehanju dojenja (2x) “skrčile” – ja, dobesedno vrečke za čaj:(((( Kakšne pol leta kasneje, ko je žleze počasi spet nadomestila maščoba se bile pa spet OK. Sicer malo manjše, ampak A so pa lepo napolnile:)))) Drugače pa podloženi modrčki delajo čudeže, a meni žal niso udobni.
meni se to ni zgodilo, oba sem dojila po leto dni, in moje psri so kot pred porodom, hodim brez modrčka, stoji pokonci in niso ne male, ne velike, vse to je odvisno od vezivnega ktiva, dednosti…
jaz ti svetujem, da uporabiš dober moderček, na morju sme videla eno, ki ni imela nič prsi, po tem čudežnem modrčku, ki ima notri neke blazinice pa so bile dojke ljubke. Najprej to, nato šele operacija, če ti bo to res tako uničvelao življenje.