Otrok ovira v novi vezi
DA, za ostale stvari imamo prijatelje, somišljenike, interesne skupine etc… Ženska mora biti prvovrstno spolno razigrana lepotička, prijazna, pa seveda da jo kaj naučiš kajne, da raste ob tebi, ne sama zase… da te potrebuje, da brez mene ne more, da si ne zna konzerve sama odpret, rabi mojo pomoč (ta primer je ena ženska dala, k se nasedla na to kok majo moški radi super”uspešne” ženske, potem je pa prepozno spoznala, da imajo radi take)… Da jim služimo, kupujemo, razvajamo, strežemo, to nam je v UŽITEK!!! Kaj češ s samozadostno žensko. Na uči se https://www.youtube.com/watch?v=IVmJO_RHw98 je le 44sec, zajame vse.
Citat iz strani 7… “And how about teenage girls? We loved them then. Why should anything change now? What does he possibly see in a girl that young? What in the world do they talk about? If I want to discuss the S&P 500, I’ll call my broker. Young girls don’t talk.
They laugh. They live. They’re in the moment. And every night is the night. And their bodies are hard and tight… and smooth… the way skin is supposed to be. “
btw S&P je borzni indeks
Jah, sej pa si šam ne dolgo nazaj nakladat, da je tudi pri nas izgled važen. Da si bo 20 letnica raje ujagala mladega kelnarja, kot 40 letnega zanemarjenega debeluharja, s polno denarnico. Valda, da mu bo potem taka izziv, če ne more pridt do mlajše.
Ja normalno.. Zakaj pa ni družbeno sprejemljivo poročiti najstnico ? Zanjo si BOG/Daddy/Partner, kaj bi si kdo še želel ?
Najstnici kupiš nov avto, bo skakala do stropa… Boš pa eni stari, taki samozadostni kot so tukaj, bo pa prizadeta, kot da si ga ne zna sama pa to, hoče bit nedovisna, jebeš to… Jaz uživam, ko ženskam kaj kupujem, sej denar rabimo samo za to, kaj pa če moški z denarjem, če ga ne more za ženske zapravit ? Denar moški rabi za (vtis na) ženske, zase ne rab kaj veliko.
DA, za ostale stvari imamo prijatelje, somišljenike, interesne skupine etc… Ženska mora biti prvovrstno spolno razigrana lepotička, prijazna, pa seveda da jo kaj naučiš kajne, da raste ob tebi, ne sama zase… da te potrebuje, da brez mene ne more, da si ne zna konzerve sama odpret, rabi mojo pomoč (ta primer je ena ženska dala, k se nasedla na to kok majo moški radi super”uspešne” ženske, potem je pa prepozno spoznala, da imajo radi take)… Da jim služimo, kupujemo, razvajamo, strežemo, to nam je v UŽITEK!!! Kaj češ s samozadostno žensko. Na uči se https://www.youtube.com/watch?v=IVmJO_RHw98 je le 44sec, zajame vse.
Citat iz strani 7… “And how about teenage girls? We loved them then. Why should anything change now? What does he possibly see in a girl that young? What in the world do they talk about? If I want to discuss the S&P 500, I’ll call my broker. Young girls don’t talk.
They laugh. They live. They’re in the moment. And every night is the night. And their bodies are hard and tight… and smooth… the way skin is supposed to be. “
btw S&P je borzni indeks[/quote]
Smo že vidli, ja. Pred ene par dnevi?
Ja no fajn. Sej razumem.
Ampak ravno izbire takih “ki brez tebe ne bi mogle” pa ni, kaj?
Po mojem je tukaj problem.
Zdej razumem, zakaj tok šinfanja čez feministke. :-))))
Ker so pać komot samostojne. To je ves “zločin” , ki so ga zagrešile….
Copatarstvo, ki ne pozna meja.
Hahaha, niti pod točko razno. Vsaj jaz tukaj govorim izključno o spolni privlačnosti, najstnice sem tukaj omenil kot eno poceni pedofilsko šalo. Ker priznamo ali ne, vsi moški gledamo punce, ki so družbeno razumeljene kot območje pedofilov čeprav so že dozorele in verjetno več seksajo od nas, pa se nam vseeno malo premakne, ne moremo da ne, tako pač je. Večinoma bo pa to seveda popolnoma zanikala, bi pa jih vseeno poseksali, če bi imeli priložnost.
Glede zveze pa ne, ne in ne. Ko sem osvajal 20-25 letnice so se že videle ogromne razlike v zrelosti, pa sem sam komaj 30 in nekaj. Seks je nekaj, razmerje pa nekaj popolnoma drugega. Že življenski stil je popolnoma drugačen, sploh ko še študira. Sploh se nisem ujel kot recimo z puncami 25-30, super leta vsaj iz mojega stališča. Ampak ja, je pa nekaj na tem, da si ti kao starejši in si kao džek. Pa še takrat…ne podcenjevat mladine, te marsikdo scat pošlje z zrelostjo in izkušenostjo, da se vprašaš, kaj za vraga si ti delal vsa ta leta svojega življenja.
Glede seksualne privlačnosti pa seveda, mlado tesno telo premaga vse, tudi izkušenost in karizmo. Hudič pa je, da če dobro premislimo, seksamo mogoče kakšno uro pa še to na dober dan, ostane ti pa še 23 ur. Življenje je še kaj več kot seks, seks je kot denar. Problem je samo takrat, ko ga ni. Ko pa je, pa ga sploh ne opazimo.
Hahaha, niti pod točko razno. Vsaj jaz tukaj govorim izključno o spolni privlačnosti, najstnice sem tukaj omenil kot eno poceni pedofilsko šalo. Ker priznamo ali ne, vsi moški gledamo punce, ki so družbeno razumeljene kot območje pedofilov čeprav so že dozorele in verjetno več seksajo od nas, pa se nam vseeno malo premakne, ne moremo da ne, tako pač je. Večinoma bo pa to seveda popolnoma zanikala, bi pa jih vseeno poseksali, če bi imeli priložnost.
Glede zveze pa ne, ne in ne. Ko sem osvajal 20-25 letnice so se že videle ogromne razlike v zrelosti, pa sem sam komaj 30 in nekaj. Seks je nekaj, razmerje pa nekaj popolnoma drugega. Že življenski stil je popolnoma drugačen, sploh ko še študira. Sploh se nisem ujel kot recimo z puncami 25-30, super leta vsaj iz mojega stališča. Ampak ja, je pa nekaj na tem, da si ti kao starejši in si kao džek. Pa še takrat…ne podcenjevat mladine, te marsikdo scat pošlje z zrelostjo in izkušenostjo, da se vprašaš, kaj za vraga si ti delal vsa ta leta svojega življenja.
Glede seksualne privlačnosti pa seveda, mlado tesno telo premaga vse, tudi izkušenost in karizmo. Hudič pa je, da če dobro premislimo, seksamo mogoče kakšno uro pa še to na dober dan, ostane ti pa še 23 ur. Življenje je še kaj več kot seks, seks je kot denar. Problem je samo takrat, ko ga ni. Ko pa je, pa ga sploh ne opazimo.[/quote]
Sprejmem.
Kaj pa je s tem tako narobe recimo v primeru nekega moškega, ki je po standardu feministk, torej da si gospodinji sam?[/quote]
Aja, ti si iščeš gospodinjo? Zakaj je pa ne najameš?
Sej res, ti bi ZASTONJ gospodinjo…[/quote]
Jaz ne rabim nič iskat (me včasih še samo kaj proba najt). Samo vprašanje je mal čudno.
Sicer pa kaj bi bilo tudi s tem narobe, če nekdo išče tudi zastonj gospodinjo. Saj je tukaj velikokrat brat, da se tudi pri moških gleda predvsem na njihovo uporabno vrednost. A to bi pa moralo bit zastonj?
Če dec prinese v zvezo več keša, potem po moje ni nič narobe, če mu ženska gospodinji. zakaj bi bile moške kvalitete zastonj?
Fak me je notri potegnilo, cel šiht sem že odslužu na tem forumu, pa še na kratko in zadnjič.
Feministke ne motijo nobenga, če želijo biti svobodne/neodvisne al karkoli, naj bodo, hvala bogu da vsaj v tej družbi obstajajo tudi take ženske, da imajo ostale večjo ceno/vrednost, se pravi, da se vidi, da ženska lahko tudi živi sama, tako da se moški bolj trudi za tiste ženske, ki bi se pod določenimi pogoji (spoštovanje, poštenost etc…) podredile… In da pokažete, da imate ženske izbiro, da lahko kadarkoli greste in ste samozadostne, tako k temu pripomorete tudi k zmanjševanju suženjstva, k ga izkusijo mnoge ženske, ker tipi dejansko IZKORIŠČAJO to žensko podrejenost/nemoč, sploh če imajo otroke, so poročene, brezposelne in tako odvisne od moža, to eni grdo izkoriščajo… V tej družbi, je potrebna tudi taka protiutež tem zlorabam, zato podpiramm, da imajo ženske enako izbiro, lahko postanejo karkoli, čeprav morajo za to največkrat žrtvovati ženstvenost. Podobno kot DRINK like a man, you may end up looking like one.. Ženska, ki hoče uspešno opravljati “moška” dela, mora to postati 🙂
No po drugi strani pa res noben ne želi feministk, k vsiljujejo to še ostalim ženskam in vsem, ki jih srečajo. Najdejo si tiste čebelice okoli sebe, k imajo morda čisto ok razmerje in jim perejo glavo, kako morajo biti ta glavne, vedno imeti zadnjo besedo, biti po njenem, izsiljevati partnerja, se mu izmikati etc…
Najbolje od obeh svetov, je imeti žensko z izbiro (je lahko neodvisna, če hoče), ki se prostovoljno odloči, da bo s tabo, se ti podredila, rastla ob tebi in ti stala ob strani pri uresničevanju lastnih/družbenih ciljih 🙂 Praktično to zgleda, da ima ona neko varnost/rezervo (stanovanje, kariero, premoženje, karkol… – do omenjenega ji lahko pomagaš), da lahko gre kadarkoli a vsak dan, ko ostane, veš da je zato ker hoče. Skrajni primer…
In pa ja, mlajša je mlajša, to je eliksir mladosti. “You don’t have to tell me about the spiritual benefits of young pussy, Sean. I’ve been dipping myself into those healing waters for years.” Nip/Tuck. Nasvidenje.
Aha, Ok.
Razumem, podrejanje je mus, al prostocvoljno (zaželjeno) ali pa prisilno..(nezaželjeno).
Zanimivo.
Sem včasih recimo da podobno razmišljal. Samo v praksi to ne gre tako. Če se greš neko zares skupno vezo, je denar skupen oz. vsak da po svoji zmožnosti. Ne moreš ji tega očitati. Je pa res, da se potem nekako pričakuje oz. je logično, da en drugje več naredi. Ali pa davaš denar na stran, kot je delal en moj prijatelj. Par let je to delal, brez da bi njegova dolgotrajna punca to vedela. Nekega dne sta kupovala avto in takrat je bil prepričan, da nekaj že bo na tej ženski in ji je to elegantno povedal z besedami, z gotovino bova plačala šele ko sta bila v salonu haha. Ni zamerila, je razumela, super ženska, tip pa je tudi na mestu, je rekel izraz na njenem obrazu…neprecenljivo. 🙂 Pa se je tukaj šlo za “minimalne” razlike. Par sto evrov na mesec.
Sploh sem dobil lekcijo življenja, ko sem imel punco, ki je bila očitno bolj premožna od mene. Tukaj se po moje komaj začnejo prave težave, da imaš 500-1000 EUR razlike v plači še ni panike. Konec koncev je res samo denar. Ona pa je bila par stopničk više in niti približno nisem konkuriral, pa sploh nisva skupaj živela, samo tako sva se družila, pa so že bile čudne situacije. Pa je svoje premoženje karseda skrivala in ni pičila vsakodnevnega luksuza, v bistvu je bila “preprosta” punca, ampak zelo hitro mi je bilo jasno, da ko jaz dam ven 10 EUR me enako boli kot da ona da ven 1000 EUR. Pa še sploh nisva prišla recimo do vprašanja, kam greva na morje, 5000 EUR na osebo si jaz ne morem privoščiti.
Na tvojo žalost jih je čedalje več, če pogledaš koliko mladih punc je brez vsega, iz razbitih družin, brezposelne, brez statusa… da bi jim en nudil zavetje/varnost, zraven pa še 1k/mesec bi kar tekle, sploh če je tudi ena osnovna privlačnost. Takih je na žalost čedalje več in verjamem, da bo veliko tipov to izkoristilo. No tudi razne stare/grde ženske bodo izkoristile to, da bodo imele mladce v zameno za službo/kariero/udobje, vendar je manj. Bolj so na udaru uboge mlade punce, k ne vidijo prihodnost, otroška želja pa začne trkati že zelo kmalu (cca 20let), čeprav to redke priznajo…
Osebno pa jaz tega ne podpiram, izkoriščanja, jaz si želim NARAVNO dokazat dominantno vlogo, da se mi prostovoljno podredi in hrepeni po mojem vodstvu 🙂 In ne boš verjela, so tudi take. No pa vseen, ne vem skela če kaj potegneš iz tega foruma, tako da je to to…
No zdej pa res grem.
A keš je moška kvaliteta? LOL[/quote]
Ne keš!
Za več keša običajno porabi več časa.
Sem včasih recimo da podobno razmišljal. Samo v praksi to ne gre tako. Če se greš neko zares skupno vezo, je denar skupen oz. vsak da po svoji zmožnosti. Ne moreš ji tega očitati. Je pa res, da se potem nekako pričakuje oz. je logično, da en drugje več naredi. Ali pa davaš denar na stran, kot je delal en moj prijatelj. Par let je to delal, brez da bi njegova dolgotrajna punca to vedela. Nekega dne sta kupovala avto in takrat je bil prepričan, da nekaj že bo na tej ženski in ji je to elegantno povedal z besedami, z gotovino bova plačala šele ko sta bila v salonu haha. Ni zamerila, je razumela, super ženska, tip pa je tudi na mestu, je rekel izraz na njenem obrazu…neprecenljivo. 🙂 Pa se je tukaj šlo za “minimalne” razlike. Par sto evrov na mesec.
Sploh sem dobil lekcijo življenja, ko sem imel punco, ki je bila očitno bolj premožna od mene. Tukaj se po moje komaj začnejo prave težave, da imaš 500-1000 EUR razlike v plači še ni panike. Konec koncev je res samo denar. Ona pa je bila par stopničk više in niti približno nisem konkuriral, pa sploh nisva skupaj živela, samo tako sva se družila, pa so že bile čudne situacije. Pa je svoje premoženje karseda skrivala in ni pičila vsakodnevnega luksuza, v bistvu je bila “preprosta” punca, ampak zelo hitro mi je bilo jasno, da ko jaz dam ven 10 EUR me enako boli kot da ona da ven 1000 EUR. Pa še sploh nisva prišla recimo do vprašanja, kam greva na morje, 5000 EUR na osebo si jaz ne morem privoščiti.[/quote]
Tle razmišljaš tko, kot jaz.
Mene preveč denarja pri moškem MOTI :-))) Ravno iz teh razlogov, ker ne morem
parirat z raznimi dopusti, smučarijami, safariji…
Par sto evrov razlike v eno al drugo stran je idealno.
Tista varianta – če ima on več keša, mu pa gospodinji….bi furala, če bi bila jaz potem
doma. Čist doma.
Ampak nisem te sorte….se ne bi dobro počutila.
Podrejenost je mus v ključnih vlogah, ko je kritična situacija. Drugače gre za enakopraven odnos, le delitev vlog. Jaz se ne vtikam v ženske stvari, ne želim pa da se ženske v moške, preprosto. Tako je narava hotela in v dobrih in pravičnih skupnostih to deluje. Vsak ma svojo vlogo v paru, največ prepirov je, ko si začneta dva konkurirati na isti vlogi, tekmovanje v partnerstvu ni dobro, to se velikrat vidi v karierah, kok vez razpade tukaj…
priporočam: Janez Rugelj, Pot samouresničevanja
Skela, po moje si ti ena čisto normalna dobra ženska. Mogoče se tukaj ne razumemo z besedami, ampak po moje v realnosti dovolj dobro veš, kaj pomeni “podrejanje” moškemu. Isto ko se reče, da ded mora biti ded in prevzeti kontrolo. Samo zafustrirane feministke to narobe razumejo.
Thats all folks je še nekaj dobrega povedal kar sem tudi jaz iskal. Žensko, ki načeloma nekoga išče, ampak ga v bistvu ne potrebuje. Da me lahko kadarkoli zapusti in je finančno neodvisna.
Takrat pač od istih feministk dobiš pač očitke, da bi rad, da bi ti še ženska delala in domov denar prinašala poleg tega pa še gospodinjila. Ko poveš, da ne rabiš gospodinje, da za to si imel mamo, da so ženske za seks in za otroke delat pa seveda spet ni vredu, ker ženske so za kaj več kot pa za seks in otroke delat. Emmm…ok.
Dobre ženske in dobri moški bodo vedno. In vedno se bomo nekako našli. Takoj ko naredimo enih par “napak” oz. “raziskujemo” haha.
Ja glej, če je ženska na nižji plači od svojega tipa, potem ja, je keš moška kvaliteta v tem primeru.
Al ti misliš, da je tip primoran ženski vse v rit stišat, ničesar pa ne sme pričakovati v zameno?
Sploh sem dobil lekcijo življenja, ko sem imel punco, ki je bila očitno bolj premožna od mene. Tukaj se po moje komaj začnejo prave težave, da imaš 500-1000 EUR razlike v plači še ni panike. Konec koncev je res samo denar. Ona pa je bila par stopničk više in niti približno nisem konkuriral, pa sploh nisva skupaj živela, samo tako sva se družila, pa so že bile čudne situacije. Pa je svoje premoženje karseda skrivala in ni pičila vsakodnevnega luksuza, v bistvu je bila “preprosta” punca, ampak zelo hitro mi je bilo jasno, da ko jaz dam ven 10 EUR me enako boli kot da ona da ven 1000 EUR. Pa še sploh nisva prišla recimo do vprašanja, kam greva na morje, 5000 EUR na osebo si jaz ne morem privoščiti.[/quote]
Tle razmišljaš tko, kot jaz.
Mene preveč denarja pri moškem MOTI :-))) Ravno iz teh razlogov, ker ne morem
parirat z raznimi dopusti, smučarijami, safariji…
Par sto evrov razlike v eno al drugo stran je idealno.
Tista varianta – če ima on več keša, mu pa gospodinji….bi furala, če bi bila jaz potem
doma. Čist doma.
Ampak nisem te sorte….se ne bi dobro počutila.[/quote]
Takšen moški, ki ne razume razlik v prihodkih /ni kavalir/ ni prava izbira ženske.
Na tvojo žalost jih je čedalje več, če pogledaš koliko mladih punc je brez vsega, iz razbitih družin, brezposelne, brez statusa… da bi jim en nudil zavetje/varnost, zraven pa še 1k/mesec bi kar tekle, sploh če je tudi ena osnovna privlačnost. Takih je na žalost čedalje več in verjamem, da bo veliko tipov to izkoristilo. No tudi razne stare/grde ženske bodo izkoristile to, da bodo imele mladce v zameno za službo/kariero/udobje, vendar je manj. Bolj so na udaru uboge mlade punce, k ne vidijo prihodnost, otroška želja pa začne trkati že zelo kmalu (cca 20let), čeprav to redke priznajo…
Osebno pa jaz tega ne podpiram, izkoriščanja, jaz si želim NARAVNO dokazat dominantno vlogo, da se mi prostovoljno podredi in hrepeni po mojem vodstvu 🙂 In ne boš verjela, so tudi take. No pa vseen, ne vem skela če kaj potegneš iz tega foruma, tako da je to to…
No zdej pa res grem.[/quote]
Ti kar pejdi, ne bomo te zadrževali 🙂
Mi je pa zanimivo tako razmišljanje….spada sicer popolnoma v prejšnje stoletje, ampak
očitno se še najde. Na nek način je tako naivno, da je že kar simpatično 🙂
Po eni strani utemeljevati podrejenost z ekonomsko odvisnostjo (sej, če je zadeva
laufala tisočletja, zakaj ne bi še zdaj)
Po drugi strani pokroviteljska dominanca….pater familias, ki je VODJA…ki je moč, ki
je ena sama modrost . Pa če je, al pa ni.
Res zanimivo.
Ja glej, če je ženska na nižji plači od svojega tipa, potem ja, je keš moška kvaliteta v tem primeru.
Al ti misliš, da je tip primoran ženski vse v rit stišat, ničesar pa ne sme pričakovati v zameno?[/quote]
Ne bi vedla, da kdo VEČINI žensk, ki delajo doma vse od a do ž, kaj v rit stiši.
Pa ne glede na to, kok zaslužjo one al pa njihovi možje….
Copatarstvo, ki ne pozna meja.[/quote]
Ja, glej, če nimaš kaj drugega ženski ponuditi, ji pa kupiš avto. Če nimaš pameti, če nisi lep, če nisi zanimiv, če nisi privlačen, imaš pa mogoče denar in na ta način dobiš žensko. Pač eno tako, ki se jo da kupit.
Sem z eno imel teoretično debato, že takrat je bila na mojem rangu zaslužka, se pa ji je obetalo mnogo več (očitno imam fetiš na karierne ženske haha) in ker sva se menila tudi poroka/otroci, sem dejal, da načeloma, če ona doseže zares veliko cifro prihodka ja…logično da jaz ostanem doma in sem primarno oče in gospodinjec. Morda ne bi bilo tako slabo, čeprav ne vem no, kot ti se nebi dobro počutil, jaz mogoče še toliko bolj ne ker sem moški. Ego pa take pa to. I kill monsters, you forage berries and look pretty.
Že to, da bi bila moja žena in mama mojih otrok samo doma gospodinja. Mogoče prvih par let, kasneje pa bi se vedno spraševal, kdo za vraga mi vzgaja moja otroka. Kot da te učijo na faksu sami akademiki, ki še niso povohali gospodarstva, tam neki je to.
Spet govorimo o nekem idelu. Realnost pa je še vedno kruta pra.si.ca in zahteva prilagajanje in kompromise. Kdor načrtuje, se mu sreča posmehuje. To je res, ker se rima.
Skela, po moje si ti ena čisto normalna dobra ženska. Mogoče se tukaj ne razumemo z besedami, ampak po moje v realnosti dovolj dobro veš, kaj pomeni “podrejanje” moškemu. Isto ko se reče, da ded mora biti ded in prevzeti kontrolo. Samo zafustrirane feministke to narobe razumejo.
Thats all folks je še nekaj dobrega povedal kar sem tudi jaz iskal. Žensko, ki načeloma nekoga išče, ampak ga v bistvu ne potrebuje. Da me lahko kadarkoli zapusti in je finančno neodvisna.
Takrat pač od istih feministk dobiš pač očitke, da bi rad, da bi ti še ženska delala in domov denar prinašala poleg tega pa še gospodinjila. Ko poveš, da ne rabiš gospodinje, da za to si imel mamo, da so ženske za seks in za otroke delat pa seveda spet ni vredu, ker ženske so za kaj več kot pa za seks in otroke delat. Emmm…ok.
Dobre ženske in dobri moški bodo vedno. In vedno se bomo nekako našli. Takoj ko naredimo enih par “napak” oz. “raziskujemo” haha.[/quote]
Hja, hec je to, da je on to “podrejanje” čisto zares in dobesedno mislu.
Tadrug hec je pa ta, ko jaz rečem, da se ne želim podrejati, fantje to avtomatsko
prevedete v to, da bi jaz rada nekoga komandirala.
Ni res, mi na misel ne pride in tega v nobeni zvezi nisem počela.
Forum je zaprt za komentiranje.