Otrok ovira v novi vezi
Neumnost. Sem bila mlada, iz razbite družine, brez keša, brez službe, bedno. Na daleč pa sem se umikala raznim tipom, ki bi sponzorirali. Ja, veliko se jih ponuja. Samo, nisem bila naprodaj. Vedela sem, da službo bom našla. IN sem jo.
Copatarstvo, ki ne pozna meja.[/quote]
Ja, glej, če nimaš kaj drugega ženski ponuditi, ji pa kupiš avto. Če nimaš pameti, če nisi lep, če nisi zanimiv, če nisi privlačen, imaš pa mogoče denar in na ta način dobiš žensko. Pač eno tako, ki se jo da kupit.[/quote]
Žalostno se sliši ja…
Mene pa ne privlačijo moški, ki svojih moških zadev ne vtikajo v ženske zadeve.
Ženska pa svoje stvari težko vtakne v moške. Tako, da ta del je urejen.
če avto/hišo/karkoli kupiš pred vezo je to (pod)kupovanje ja, če pa ga naknadno/kasneje, sploh po poroki, gre pa za nagrajevanje…
pa pojme mate sesute.. podrejenost ne pomen sužnenstva, gre samo za CHAIN OF COMMAND, ki je potreben včasih…
mene zanima kaj bi sploh na tem forumu iščete, a iščete opravičilo za svoje stanje (95%) al bi se dejansko res kaj radi naučili (5% folka)..
Papež ma vas rad.
ajd
nene, kar tako kot AFK sem mislil… samo ene, ko vidite podrejen* se vam v glavi zasuka in preberete tole “vsak dan jo bo zbov k prasico, poniževal, ne bo smela scat predno ga vpraša, zaprta v stanovanju, za vsak 0,01EUR bo mogla prosit, seksat na ukaz”…
lih z malce pogledal če je kdo dojel sporočilo, pa vidim samo AFK… vidim da res nima smisla, AFK je edini dojel, sam on je vedel že prej vse to, le potrdil je, ostali pa tudi veste kar veste, tako bo zgleda ostalo, sploh če ste že nad 30 je to to za za lajf
ah, raj nam več bral, zbrišem history/cookies, sploh ne vem kako sem na ta mon prilezel sploh, oglas/hint na googlu po moje, dam pod HAZARD, grem raj kruh rezat
no ena pametna tukaj… kar tako naprej išči vtikače, samo da ne boš kaj staknila kmalu, čez poletje ponavadi nosečnost razsaja 🙂
no ena pametna tukaj… kar tako naprej išči vtikače, samo da ne boš kaj staknila kmalu, čez poletje ponavadi nosečnost razsaja :)[/quote]
Kondom + nuvaring = 100%
no ena pametna tukaj… kar tako naprej išči vtikače, samo da ne boš kaj staknila kmalu, čez poletje ponavadi nosečnost razsaja :)[/quote]
Kondom + nuvaring = 100%[/quote]
evo, take mamo radi… hihitavke k se rade (odgovorno) porivajo 🙂
Čeprav take hihitavke je najboljše na kremno pito povabit. Ni lepšega kot misel, da bi mlado voljno žensko oplodil 🙂
Touche. 🙂
Touche. :)[/quote]
No sej ne rečem….mal sem jih že prganjala kdaj….”dej bl močno, dej mal hitrej….” :-))))
Hahaha tako je prav. Nasveti in napotki tudi med akcijo so vedno dobrodošli hehe. “ne, ne, tak kot si bil prej…samo ritem ohrani…” Kaj sem ti dildo…aja sem ti ok samo preverjam.
Me je pa spomnilo na nekaj drugega, čeprav skoraj podobno haha. Eno sem vedno masiral in bila je zelo trdoživa in je želela masažo na hard. Vedno je pravila, daj jo naj bolj močneje, mene so pa že tako zapestja bolela. In enkrat si mislim ti bom jaz že pokazal hudiča in stisnem z vso mojo močjo v pričakovanju da bo zajavkala od bolečine…in ona…tak ja…mogoče še malo bolj močno. (nasvet: z komolci je treba in s svojo telesno težo)
Po moje še vedno bolje to slišati ob masaži, kot ob seksu slišati “ok zdaj pa ga celega not porini” hahahaha. Čeprav to pa seveda ni anekdota iz mojega življenja…imam pa eno podobno haha. Eni sem hotel dvigniti noge za glavo in jo vprašam če lahko ker je bila bolj športna in sem mislil bolj iz akrobatskega vidika če to zmore, ona pa ja lahko in da noge za glavo ko leži na hrbtu, samo počasi idi v mene ker v takšnem položaju lahko prideš najglobje…in je brez problema šel celi noter…mislim fak no s s kakšnimi batinami je pa ta že imela opravka hehe.
Ah spomini…ko si star ti res samo še to ostane…in demenca tako da… 🙂
Skela, po moje si ti ena čisto normalna dobra ženska. Mogoče se tukaj ne razumemo z besedami, ampak po moje v realnosti dovolj dobro veš, kaj pomeni “podrejanje” moškemu. Isto ko se reče, da ded mora biti ded in prevzeti kontrolo. Samo zafustrirane feministke to narobe razumejo.
Thats all folks je še nekaj dobrega povedal kar sem tudi jaz iskal. Žensko, ki načeloma nekoga išče, ampak ga v bistvu ne potrebuje. Da me lahko kadarkoli zapusti in je finančno neodvisna.
Takrat pač od istih feministk dobiš pač očitke, da bi rad, da bi ti še ženska delala in domov denar prinašala poleg tega pa še gospodinjila. Ko poveš, da ne rabiš gospodinje, da za to si imel mamo, da so ženske za seks in za otroke delat pa seveda spet ni vredu, ker ženske so za kaj več kot pa za seks in otroke delat. Emmm…ok.
Dobre ženske in dobri moški bodo vedno. In vedno se bomo nekako našli. Takoj ko naredimo enih par “napak” oz. “raziskujemo” haha.[/quote]
Hja, hec je to, da je on to “podrejanje” čisto zares in dobesedno mislu.
Tadrug hec je pa ta, ko jaz rečem, da se ne želim podrejati, fantje to avtomatsko
prevedete v to, da bi jaz rada nekoga komandirala.
Ni res, mi na misel ne pride in tega v nobeni zvezi nisem počela.[/quote]
Ob prebiranju tvojih besedil človek težko kaj drugega zaključi.
Tadrug hec je pa ta, ko jaz rečem, da se ne želim podrejati, fantje to avtomatsko
Ob prebiranju tvojih besedil človek težko kaj drugega zaključi.[/quote]
Enim uspe, enim pač ne.
Pa to smo že zdavnej ugotovili, da je tvoje dojemanje zelo omejeno….
tvoje pa neverjetno široko in prav nič omejeno kajne skela?
ja ura je draga kajne…
Matkič, nima smisla, škoda energije, je polno dobrih in izgubljenih revic na tem (celem) forumu, ki dejansko kaj odnesejo od nasvetov, pogledov. Za nekatere večne, kao neodvisne (zagrenjenke), pa nima smisla, sem se pridejo le prerekat (zasvojenost), berejo selektivno in iščejo izgovore za svoje stanje, ki verjamem je primer vrhunskega partnerstva, sodobnega, za novo stoletje/tisočletje, prototip pravega odnosa moški:ženska, kdo si ne bi želel take vrhunske partnerice. To je prihodnost. Ostali, ki nas take ženske odvračajo, pa bomo izumrli 🙂
Matkič želim ti srečanja s čim manj takimi primeri v resničnem življenju, tukaj je fajn, lepo zapreš. Je pa problem, k so tudi v realnem življenju in peščica umazanije potem poserje celo vodo in ni več pitna za mnoge. To je tisto a veš, nočna mora imeti tako v socialnih krogih, primerne so le za mazohiste, pa tudi tem se včasih/sčasoma odtrga in potem bereš članke v kroniki, saj noben moški ne more tega predolgo prenašat (trezen). Moški imamo ROM, smo hardwired 🙂 Pa ne gre se za to, kdo ima prav, po moje ni nobenemu zrelemu težko priznati krivdo in rasti iz nje, ampak take ženske samo lajajo v 3 p.m., kar mislim da tudi tebe jezi, ta popačena komunikacija, ki je miks manj in več-vrednostih kompleksov…
Matkič, predlagam da si prebereš oz sej boš takoj vedel za kaj se gre.. o MENTALNI OKUŽBI… take ženske se moraš samo izogibat na celi črti, to je mentalna ebola, se lahko nalezeš tega kar širijo, samo laufat. Na znanstveni način itak ne moreš v debato, ker nimajo perspektive, lahko bi jih lih posamezno obravnaval, brez dialoga, za 1:1 je že (davno) prepozno 🙂 Sem ti napisal, ker opazume sem pa tja forum in vidim kako si nekaterim želiš kaj čisto razumsko, racionalno in sistematično dopovedat a je isto kot da bi psa učil avto vozit.
Sej to sem mu tud jst že enkrat povedal. Pa tu niso vštete samo ženske, moški uporabniki nič boljši od njih.
Jah nič, mene ste ubili. Imam jih nekaj čez 30 in po vseh prebranih modrostih izkušenih monovcev sem sklenila, da si grem kar takoj iskat enga porednega penzionista. Temu se bom mogoče še zdela mlada, čvrsta in da se me da še kaj prevzgojiti. Mogoče bom imela tudi srečo, da me uspe še zaplodit, pa bom imela vsaj otroke, če mi bo že partnerja kmalu po poroki pobralo. Če mi zapusti pa še kakšno stanovanje ali parcelo, potem se bom pa sploh lahko postarala srečna in preskrbljena.
Načrt za jutrišnji popoldan: priajva k volenterjem v domovih za ostarele, pridobitev članske izkaznice Balinarji Slovenije in nov pushup, da se bo dedkom kar zavrtelo pod nogami.
Pa to smo že zdavnej ugotovili, da je tvoje dojemanje zelo omejeno….[/quote]
Ehehe… :))) Malo samorefleksije za zmanjšanje projekcij (samoopisovanja) ne bi škodilo. 😉
Omejeno je ravno to, ko nekdo spiše en stavek, tako kot zelo pogosto ti, pa še ta je ad hominem. Osnove argumentiranja za telebane :)))
http://www.glottanova.si/seminarji/katalog_izobrazevalnih_programov/prepricevalne_tehnike_in_pravila_ucinkovitega_argumentiranja/index.php
Cilji
izboljšati svoj javni nastop,
spoznati nove možnosti za izboljšanje lastne prepričevalne moči,
razviti spretnosti sproščenega komuniciranja s sogovorniki oziroma poslušalci,
spoznati načine, kako pritegniti pozornost poslušalcev in jih navdušiti za naše zamisli, rešitve,…,
naučiti se pravilnega ravnanja v pogovorih in razpravah, kjer je potrebno brez priprave “iz rokava” stresati argumente,
spoznati, kako se vesti, ko poteka razprava s področja, ki ga ne poznamo,
naučiti se, kako jasno, kratko in konkretno povedati svoje mnenje, dati izjavo,
razviti spretnosti, kako se odzvati v manj prijetnem položaju (odgovoriti na manj prijetna vprašanja, pojasniti jedro spora, konflikta,…),
spoznati pravila vodenja oziroma vključevanja v razpravo,
spoznati načine argumentiranja,
prepoznati najpogostejše napake argumentacije in jih odpraviti,
naučiti se, kako umiriti sogovornike, ko se razburijo,
[/quote]
Wooderson: That’s what I love about these high school girls, man. I get older, they stay the same age.
http://www.imdb.com/title/tt0106677/quotes
https://www.youtube.com/watch?v=6Wf-mRo7C2I btw, best komentar pod videom “interstellar makes so much sense now”
O groza se je zgorni citat narobe sestavil, sam zato k sm en znak pozaibl.. evo popravek, naj se prejšnega zbrise prosim… zgleda k da je spider rekel, namest AFK, evo popravk:
Wooderson: That’s what I love about these high school girls, man. I get older, they stay the same age.
http://www.imdb.com/title/tt0106677/quotes
https://www.youtube.com/watch?v=6Wf-mRo7C2I btw, best komentar pod videom “interstellar makes so much sense now”
Pa to smo že zdavnej ugotovili, da je tvoje dojemanje zelo omejeno….[/quote]
🙂
No ja, tebi (in Senzi?) se očitno zdi tvoje razmišljanje široko nemara ravno zato, ker imaš bolj slab spomin?
Par prispevkov nazaj si pisala komentar oz kar svojo “neizpodbitno ugotovitev”, kako bi bila ženska sužnja nekomu, če bi ostala doma gospodinja in še par “zgodovinskih dejstev” zraven, čeprav je bilo tisto drugače predstavljeno, tu pa pišeš kako fantje to avtomatsko prevedejo v to, da bi ti rada nekoga komandirala.
Ti si jemlješ pravico sodit, diktirat nekomu kaj je napisal, sama se pa pritožuješ, ko nekdo to zate napiše….
Kje je tu širina razmišljanja?
Da ne omenjam še konteksta debate, razumevanja besedil in ogorčenja, ki ga potem izliješ nad pisca, če se nekaj ne sklada s tvojo široko predstavo/razumevanjem…. :/
Poshup bo ok za k “zrelim moškim”, za sem pa objavi koledarček plodnih dni, tako za vsak slučaj, če bi slučajno rabila pomoč pri uresničitvi načrta…. 😛
Ni vrag, da se ne bi našel kdo pripravljen pomagat :)))
Poshup bo ok za k “zrelim moškim”, za sem pa objavi koledarček plodnih dni, tako za vsak slučaj, če bi slučajno rabila pomoč pri uresničitvi načrta…. 😛
Ni vrag, da se ne bi našel kdo pripravljen pomagat :)))[/quote]
Misliš, da bi se našel kakšen tako ljubezniv? Sej veš, da stare internetarke še za u temi nismo dobre 🙂
Če ne lahko pa mogoče še na Starejši so modrejši vprašam.
Forum je zaprt za komentiranje.