Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Otrok ovira v novi vezi

Otrok ovira v novi vezi

Mene bolj zanima kje je foter tvojega otroka, zakaj je on ne more met čez vikend in se ukvarjat z njo?

Če greš v zvezo z moškim, potem moški pričakuje čas za spolnost od tebe, splho v začetni fazi, ko je spolnosti nadpovprečno veliko zaradi večje želje itd….

Če tega tipu ne moreš nudit, in mu ne moreš dat občutka da si ga želiš in komaj čakaš da ga vidiš, potem pač hebat ga….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Veza brez prihodnosti. Tip te hoče lastniniti, vendar tega nočeš ali ne moreš razumeti.
Odločitev je pa le tvoja!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Vzami to kot eno dobro izkušnjo. Verjetno ti je bilo v vezi tudi lepo, sicier ne bi vzrajala. Sedaj, ko si vrgla stvari na papir, pa vidiš da je verjetno v vezi veliko manjkalo.
Zdaj veš, česa ne želiš!

Uživaj s hčerko, ker očitno znaš. Bo slej ko prej prišel na okrog takšen kot ga želiš, aktiven, ki te bo sprejel takšno kot si – torej tudi hčerko.

Tolk časa si mu posvetila, pa še vedno mu ni bilo dovolj. To ti pa že lahko nekaj pove o njemu. Pa tudi o tebi sami. Zakaj toliko “zanemarjanja” sebe za nekoga, ki te ne spoštuje? Kje je tvoje spoštovanje do sebe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ojej, Majchy12… res si našla fajn tipa.
Napisala si, da smučaš in te prosim za kontakt. Moj mail je [email protected].

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

to govedo od deca, te bo še klicalo
in nabijalo slabo vest.
da tako reče otroku, ti vse pove, ne mara je
in če bi ostali skupaj al pa če bosta spet skupaj, ga bo mala najebala..zapomni si
on manipulira s tabo in od njega pričakuj samo
jamr in očitanje, pa kaj je vse naredil zate, pa kaka si ti
ti ga pa pusti naj govori naj piše, tko, ga vsaj spoznavaš.
je pa star dec ki bi preležal na kavču ob tv pa vsake tok cajta, te mal pošlatu, ko bi pa še to minil
ga pa že neb mogla pstit, ker bi te spet manipuliral, da zdej, ko je bolan , ga pa zapšuščaš..

Tole je pa tako grozljivo primitivno, da začenjam dvomiti v pristnost prvotnega posta.
Da jokaš cele dneve za nekim slinavcem, ki tvojemu otroku reče “mala pičkica”?
Ja pol pa res najbolš, da daš tisto oviro v posvojitev, pa ti ne bo več treba jokat…
Kaj vse lazi po tem svetu…

Na to sem tudi jaz pomislila. Človeka s takim odnosom bi se na avtoričinem mestu izogibala – v svoje dobro in v dobro svojega otroka.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mene zanima kaj je njen otrok(hčerka) če ne mala pičkica? A ni slučajno, se je zmotil? Ve ste velike pičkice, ona pa mala, big deal, pač ni leporečil, ženske pa v jok pa na drevo od zgroženosti…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti si tud velika…

Ti si tud velika…[/quote]

Ne, ker nisem ženskega spola….. jaz sem lahko velik lulček….. če že.

Ti si tud velika…[/quote]

Ne, ker nisem ženskega spola….. jaz sem lahko velik lulček….. če že.[/quote]

Pičkice so komot moškega spola….jest jih kar nekaj poznam…

Ne, ker nisem ženskega spola….. jaz sem lahko velik lulček….. če že.[/quote]

Pičkice so komot moškega spola….jest jih kar nekaj poznam…[/quote]

Aja? zanimivo, za mene mora imeti pičkica pač vagino, ti pač spet boljše veš anatomijo kot kaže, si tudi tam doktorirala?

”Pičkice” pa so lahko tudi moški ja.

Ni leporečil. Z razlogom. Nespoštljivost. Kaj češ s takim, ki te ne spoštuje? Ok, ti si komot z nekom, ki te ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni leporečil. Z razlogom. Nespoštljivost. Kaj češ s takim, ki te ne spoštuje? Ok, ti si komot z nekom, ki te ne.[/quote]

Leporečenje je pač neka fejk oblika spoštljivosti…. jaz ne kažem spoštovanja ko se gre za izbiro besed…. tisti ki daje težo besedišču je za mene fejk človek…. pač se proba kazat drugače kot je, bodi ti, če rečeš pičkica pač rečeš pičkica….. a ni ravno to point, da si pred žensko to kar si in te ma zaradi tega rada? (in obratno) Kje so zdaj tisti vaši ”ideali” pač ima tip mogoče tak besednjak, to da se vam ZDI nespoštljivo pomeni samo da prihajate do zaključkov brez da bi človeka spoznali….

Ni leporečil. Z razlogom. Nespoštljivost. Kaj češ s takim, ki te ne spoštuje? Ok, ti si komot z nekom, ki te ne.[/quote]

Leporečenje je pač neka fejk oblika spoštljivosti…. jaz ne kažem spoštovanja ko se gre za izbiro besed…. tisti ki daje težo besedišču je za mene fejk človek…. pač se proba kazat drugače kot je, bodi ti, če rečeš pičkica pač rečeš pičkica….. a ni ravno to point, da si pred žensko to kar si in te ma zaradi tega rada? (in obratno) Kje so zdaj tisti vaši ”ideali” pač ima tip mogoče tak besednjak, to da se vam ZDI nespoštljivo pomeni samo da prihajate do zaključkov brez da bi človeka spoznali….[/quote]
Zelo kul je, da te partner lahko sprejme takšnega kot si. Vendar, če si idiot, pričakuj pač težave pri tem, kako te drugi sprejemajo, a ne.

@#$%& = id.iot.

Ok, prebiram tole in mi grejo dobesedno lasje pokonci.

Najprej ti moram povedati, da si slaba mama! Ja, SLABA MAMA. ker zaradi tipa, ki je vec kot ocitno cudak in ima kup potez nezrele osebnosti dajes na stran svojega otroka.

Tudi sama sem po locitvi ostala v podobni situaciji, le da je bil otrok mlajsi. Mnogo moznosti sem imela za zvezo, a je bil otrok ves cas prioriteta in izbrala sem na koncu takega, ki naju je SPREJEL V KOMPLETU! Od prvega dne dalje! Danes smo cudovita srecna druzina in moj otrok je mojemu novemu partnerju na prvem mestu, kot da je njegov.

kaj pa ti s svojim ravnanjem delas svoji hceri, pa je katastrofa!

Otrok te rabi! Zdaj, zelo! Nova zveza lahko pocaka. Ne vem zakaj rines na glavo v nesreco. Tip te NIMA rad! Ker ce bi te imel rad, bi te sprejel v kompletu! Hceri povzrocas custvene travme, ker cuti, da si razpeta. In razpeta si med lastnim otrokom in starim slinavcem, ki tvojega otroka imenuje PI..KICA???????????????

Zenska, vzami se v roke, posveti se otroku in predvsem se znebi tega tipa. Bolje danes, kot jutri. Resno! Pa poisci si strokovno pomoc, delujes mi cunjasto in odvisno od odnosov.

Pa brez zamere. Cez ene par let bos videla, da sem imela prav.

Spet problemi samohranilk(e)…

Vse težave izvirajo iz tega, ko nastavite komur pač nastavite. Od tam naprej je vse bol bogo. Oz, za ta denar je to to. Nauč se prilagajat ženska, koga pa misliš, da boš dobila, če ne starejšega/samohranilca/predatorja. Zanimivo, da tvoji hčerki pravi pičkica, morda jo je tudi otipaval, pa zato noče k njemu, pa beseda pokvarjenec v tekstu… ?

Išči med samohranilci ali pa furaj samohranilko do konca, pa jamraj/svetuj tukaj, kot ostale stalne perlice tega foruma z izkrivljenim pogledom na (homogeno) realnost, ki jo stalno privabljajo kot magnet in posplošijo na celotno.

Ali pa najdi kompromis za to. Hčerko mučiš v enosobno stanovanje za cel vikend, ko se vidva tam porivata al kako ? Jaz jo razumem. Najdi varstvo za njo, kje je OČE, kje maš stare starše al kogarkol ? Če nimaš nič, potem bo bol suša v tem primeru.

Kok otroci trpijo, ker igrate tombolo z zasilnimi oplojevalci. Samo je res zanimivo, da prav noče k njemu, nekaj je moglo bit.

Tudi jaz sem ziher, da je stari slinavec kaj probal pri bogem otroku.

Mater, ene res s pizdo razmisljate, lastnega otroka bos zrtvovala samo, da prides do (totalno brezveznega, ali ipak) tipa.

Pfuj te bodi.

Bruham…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glede na to, da je stvar alarmantna, si poglej tudi mnenja s sosednjega foruma. upam, da se ti odprejo oci.

Kaj je s tabo ženska? Vzemi se v roke in se “poštimaj”. Pred tem pa dobro preberi prvi tekst, ki si ga napisala. Si dovolj odrasla, da bi morala spoznat, da je tip manipulator. Pa tudi kaj ti je bilo, da si vak dan dve uri šla k njem domov, potem pa šele domov, kjer bivaš?

Naj ti bo nekaj jasno, ta pravi moški si bo vzel čas in našel stik z otrokom, ki ni njegov. Bo poskrbel, da ga bo otrok sprejel, spoštoval in če verjameš ali ne ga bo na koncu otrok imel rad.

Otrok naj ti bo na prvem mestu, naj ti bo to jasno.

Čimprej končaj s tem egoističnim razvajencem, ki te dela nesrečno, ti vzbuja občutke krivde in onesrečuje tvojo hčerko! Ta človek je čustveni vampir!

Upam, da si ob žalitvi tvoje hčere temu primitivcu povedala svoje in vrgla slušalko dol in za vedno prekinila z njim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close