Otrok
Lep pozdrav,
Že uporabniško ime pove željo-postati očka…v preteklosti se to (žal) ni zgodilo, želja ni nič manjša, kljub dejstvu da nisem v zvezi.Sem časovno precej omejen (služba, druge aktivnosti), zato zveze niso zdržale. Vzorec se mi nenehno ponavlja, zato sem pomislil, da spoznam neodvisno žensko z željo po otroku. Morda nisem na pravem portalu, a tema verjetno je aktualna…..😁….. mnenja?
Zakaj misliš, da bodo bodoče zveze zdržale, če ne boš nič spremenil?
Eno je želeti, drugo pa dejansko delati proti želeni prihodnosti.
Ne moreš imeti vsega. Ljudje nenehno žrtvujejo nekaj za nekaj drugega/boljšega.
Dan ima 24 ur, čas se ne ustavlja za nikogar in noben ga ne dobi več kot drugi, razen, če si svinjsko bogat.
Spremeni nekaj, da bo prostor/čas za ženo in otroka. Drugače se lahko kar ubrišeš pod nosom.
Kot že v sosdnjem forumu “Sex v mestu”: Niti približno ne gre za željo po otroku.. teh je po svetu veliko takšnih, ki bi naravnost potrebovali, da bi za njih ljubeče skrbela odrasla osebe in jih usmerjala v življenju.
Gre za željo po nadzoru ženske, preko otroka. Temu se bodo pa približno inteligentne ženske na daleč izognile.
Za iskanje žrtve, ki bo pa nasedla tej pasti, je pa žal vsak portal, forum dober.
Ponavljanje v različnih forumih je pa metanje več trnkov hkrati, da le ena trzne.
Forum je zaprt za komentiranje.