OTROŠKA LESENA MIZICA
OJ,
mi lahko kdo pomaga: iščem leseno mizico (mor abiti iz lesa, ker se plastične takoj podirajo) in stolčke za fanta in punco, da bi bila mizica malo večja in bi bilo dovolj prostora za vse barvice.
Vse mizice, ki sem jih našla po trgovinah so tako majhne, da damo komaj list gor.
Pa šo rojstni dan bomo imeli in bi rada aranžirala hrano na otroško mizico, ki je stabilna.
hvala!
Tanuska, mi smo prejsnji teden kupili tako mizico in dva stolcka kar preko spleta in smo ful zadovoljni.
Poglej na: http://www.uubo.eu pod leseni izdelki.
Vse je iz bukovega lesa – bio, oni to delajo tudi za vrtce.
Za mizo velikosti 80×80 cm, višina 59cm smo dali 54EUR, za stolčka pa oktog 31EUR. In domov so nam pripeljali – nam je prav prišlo, ker imamo še dojenčka in zdaj težko kam hodim dopoldne ko sem sama.
Meni je cena zelo dobra, ker je miza ful kvalitetna in kompaktna, ne ena čiščap roba.
…. če delajo za vrtce, potem morajo imeti po standardih. Jaz tudi delam v vrtcu v tajništvu (zdaj na porodniški) in so leseni izdelki vsi atestirani in z premazi brez formaldehida. Nam je bilo ravno zato zelo pomembno ravno to, da ni formaldehida in sem jih to tudi vprašala in imajo certifikate.
Sem p atudi jaz vprašala glede cen, pa so rekli, da so se z novim letom letom zaradi tako velikega povpraševanja za privat uporabo šele odločili, da bodo te lesene izdelke, ki jih delajo za vrtce, prodajali tudi za privat.
Nam je super in je to to, kar smo iskali!
Mi smo nabavili kompletek pri Timi in Tami. Kupili smo preko fb:i http://www.facebook.com/otrosko.pohistvo.Timi.in.Tami
Tamala dva sta navdušena. Pa še imena so zapisali na stolčka.
Mogoče komu pride prav.
Pri nas sicer nismo kupovali mizice in stolčka, ampak kompletno sobo po naročilu. Odločili smo se za Timi in Tami, ker nam je bil včeš dizajn in pa sam šef se nam je zdel pošten in smo rekli ok, pa naj bo.
Se je pa zelo zalomilo… Predvidena montaža je bila 26.5., danes smo 15.7. pa sobe še nimajo narejene. Tako da… Malo premislite, če se vam “mudi”! Mi2 sva sobo naročila že 14.4., plačala avans, zdaj ko je pa že nujno, da bi sobo imeli, pa nič.
Samo v vednost, če bo kdo naročeval kaj pri njih.
Tudi jaz bi opozorila na Timi in Tami, ce kupujete sobo. Mi smo jo narocili 29.9.14 in je bilo obljubljeno 5 tednov. Vedno se je zgovarjal na miljon stvari. Na kar smo se koncno zmenili ze tretjic za montazo 28.11., je pripeljal sobo v cist tretji barvi, kot smo jo narocili. Pa se opravicil se ni. Zdaj bo kao naredil novo v 2 tednih, ker barva res ni bila sprejemljiva. Tako da smo cist razocarani. Skoda, ker so sobe res lepe.