Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroška soba

otroška soba

Z možem sva se odločila da bova kupila sinu sobo. Jaz si želim da bi imel pravo otroško sobo. Vendar, ko hodiva po trgovinah vidiva v večini samo mladinske.

Želim si da bi imel pravo otroško sobo. Vse ki jih vidim so tako resne, razen mali princ.

Zanima me, kakšne otroške sobe ste kupili za vaše malčke (sin je star 20m).

Saška

Če poznaš kakega mizarja, je še najbolje, da jo daš delat čisto po tvojem “okusu”.
Je pa res, da so v večini samo maldinske sobe, da! Ne vem, če sem kdaj kje videla kakšno prav otroško; razen Mali princ, seveda.

Kupi kar mladinsko pa dodaj kakšne malenkosti, ki so bolj otroške. Kakšen cart lusterček, pa nočno lučko, pa kaj nariši na steno, pa kak pisan obešalnik ala Neckermann:)) Pa cart tepih. Mislim, da bi lahko bilo lepo in praktično za dalj časa. Sicer pa ostane Mali princ in Izi mobili.

Mi smo sedaj opremili sobo in smo kupili iz programa GLIN v Lesnini. Meni so bile všeč predvsem barva.Poglejte-LP

Mi smo pred kratkim kupili Mali princ in smo zelo zadovoljni. Z izbiro barv pohištva in sten, pa zavesami in posteljnino se da narediti prav živahno otroško sobo.

Veliko sem preiskala in nazadnje pristala v Lesnini.
Zada, za proramom flexi imajo čudovit ne predrag program, katerega pa, mislim, ne znejo lepo predstavit.
Mi jo imamo sedaj pol leta in je čudovita!!!!!
Pa kvalitetna tudi.
Najboljši je pa kot – tako prostoren!
Vzemi si čas in poglej.

Mi smo kupili otroško sobo za dva v Lesnini.Je funkcionalna,praktična,uporabna.Imajo dosti izbire,med drugim sestavljivi program, Tudi sicer je prva pot za nakup pohištva v Lesnino.

Imam dva otroka mlahsi je malo mlajsi od tvojega. Kolikor so mi kjut in oh sploh,pa tazne formulxe za pojstke in gradovi za puncke, sem potegnila zavoro. Realno vecina,tud jaz ne, ne menja pohistva na 10 let in mislim da je bz kupovat tako sobo ker otrok bo hitro v puberteti in v taki sobici ne bo vec se dobro pocuti. Rajsi nekaj mladinskega pa z detajli narediti bolj otrocje in ko so starejsi se to odstrani. Ce pa denar ni problem in ga vam ni skoda,potem pa,ce v trgovinah ni nic vsecnega, pojdite do mizarja.

trol na delu

Je že kdo kupil otroško sobo v Ikei? zadovoljni?cena?kakovost?

mI imamo ikea stuva omare (posteljo smo dali delat po meri ker smo želeli 120cm široko, ki je ikea nima ,

mala ima 6 let, uporablja jo 3 leta, zaenkrat vse bP

Haha, no tisto dete iz 2004 je zdaj že pravi omladinec! LOL 😀

New Report

Close