Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroska soba Planet Alples

Otroska soba Planet Alples

Odlocam se za nakup sobice za otroka. Zanimajo me izkusnje uporabnikov omenjene sobe. Je res kvalitetna za to ceno?
Kupila bi taksno, da ne bi po 5 letih razpadla 🙂

Mi jo imamo 5 let in smo zelo zadovoljni. Fajn je, ker lahko po delih kupuješ, sploh kotna omara je fajn. Cene so kar visoke, ampak se splača. Priporočam.

V ikei prideš ceneje skoz.

Hvala. Trenutno imajo v enem salonu -20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na ves Planet, upam da nam uspe izrisat nekaj uporabnega. Mislis, da bi prisla skozi za komplet (2 otroka, soba cca 16m2) cca 3-4 k €?

Ikea mi pa ne disi, smo imeli stuva sistem do sedaj in ne bi vec.

Za 3-4 jurje ti mizar naredi iz masive, če hočeš, in bo držala 30 let, ne samo 5!!

Pri nas ima tastarejša hči posteljo od tega sestava in sicer tisto z dvižnim dnom in sem zelo razočarana saj postelja nenormalno škripa. Ko se hči obrne je to katastrofa kolk ta postelja škripa,tko da glede na to,da ni bila poceni lahko samo napišem,da denarja ni vredna in mi je žal za nakup

Za 3-4 jurje ti mizar naredi iz masive, če hočeš, in bo držala 30 let, ne samo 5!![/quote]

Res priporočam, da se obrneš na mizarja. Je čisto drugače, če je nekaj narejeno res po meri in željah, pa še bolj kvalitetno bo:

fan5529@gmail.com

hehe, sem se pa prav nasmejala zdajle.
Mi imamo tudi otroško sobo Planet in smo zelo zadovoljni. Otroka ima oba postelje s predalom spodaj, ampak od starejšega sina postelja tudi nenormalno škriplje. :))
Samo to v bistvu nima veze s posteljo, ampak je zanič posteljno dno, ki pa smo ga mi kupili posebej in ni Alplesovo, ampak ena XY firma. 🙂 Mogoče ste tudi vi kupili kakšne poceni letvice? Po mojem tudi tebi škripajo letvice, ne postelja.

Mi imamo tri postelje, dve 90 in eno 120 cm. Pa nočne omarice in kredence. Vse super.
Dna so pa kar navadna, letvenih mi nihče več ne proda. Vsi raje spimo na trdnem, nemigajočem in neškripajočem dnu.

New Report

Close