Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroške bunde – kje????

Otroške bunde – kje????

Mogoče kakšen nasvet, kje lahko kupim otroško bundo, velikost 5 let (108), fantovsko. Želim pa imeti bombažno, ne “plastične”, oziroma vsaj znotraj podloženo z bombažem in ne s poliestrom ali čim podobnim. Kompliciram, saj vem…
Bila sem pa že v H&M (plastika), Baby Centru (kar ni plastika, so cene, da te kap), Okaidi (imajo, a ne te številke), Tape a l’Oleil (imajo en model, pa ni v redu), Iana (plastika), Emporium (enako kot BC), S.Oliver (cene!).
Kako je s Pikapolonico? Ostale trgovine?

Hvala, LP.

Kaj je zate normalna cena ? Jaz bi pogledala še v športne trgovine Intersport, Hervis, Gigasport in podobno. Večinoma kar tam kupujem bunde za otroke. Je pa res, da je takoj 50€ ena bunda, če ni glih kake akcije.

Po vsem tem letanju po trgovinah z veseljem dam 50 evrov! Resno: 50€ je še normalna cena, 130 pa pač ne.

Pa še to: kako misliš bombažna bunda ? Večinoma so iz teh novodobnih materialov, da ne gre vlaga, sneg in podobno, saj naj bi zdržale recimo cel dan smučanja.

Kar se tiče pikapolonice…tam imajo samo do ševilke 86, sem se že pozanimala, ker mi je bila ena bundica res všeč…
Pa tudi mene zanimajo cenovno ugodne bundice in lepe..:-).

Ne potrebujemo za smučanje, pač pa za sprehode in podobno. Torej ni nujno, da je nepremočljiva. Tile moderni materiali mi pa pač ne sedejo, sploh za otroke kupujem iz naravnih materialov, če se le da.

Umetni materiali niso brez veze. Jaz v tahudi zimi sigurno bi hotela bunde iz naravnih materialov (a to sploh obstaja), ker bi zmrznila.
Za jesen, ne rečem. Ampak to so jakne, ne bunde.

novodobni materiali so izpopolnjeni do te mere, da ne prepihajo, ne premočijo so zelooo tanki in zelooo topli… pa še prijetni na otip …

to kar ti iščeš pa ni bunda, ampak navadna jakna … in tako kot je napisala ena … bombaž pozimi je topel edino, če je podložen s krznom, predvidevam da si želiš naravnega =)

trgovine ki jih opisuješ niti slučajno ne prodajajo kvalitetne naravne robe … živimo pač v dobi, ko je treba dat na tehtnico kvaliteta – cena – namen uporabe – uporabnost

BS, babe. Imam eno tako BUNDO (ne jakno) doma od lani. Kupljeno v Okaidiju. Nisem rekla, da mora biti CELA bombažna, ampak, citiram: “oziroma vsaj znotraj podloženo z bombažem in ne s poliestrom ali čim podobnim”. Ne maram tiste plastike znotraj pa pika. Še zase ne, sploh pa ne za otroka.
Aja, krzna in raznih imitacij le-tega pa SPLOH ne prenesem.

Ma tudi znotraj ni potrebe po kompliciranju, saj je otrok najprej v nekaj oblečen, nato pa čez bunda. In tisto nekaj je lahko cela paleta materialov. Bunda je pač bunda, škoda posebej komplicirati, glej samo to, da ni premočljiva in da ustavi veter.

najbolje zate (ker si tako stajliš zakomplicirana, z drugimi besedami: rada bi bila šik) je, da oblečeš Adamov kostim. Naravno ko Bog:)

Poglej še v KIK in Takko, pa v LeClerc in Intersport.

za te tvoje zahteve je čisto navadna jakna..ne bunda..ker bunde imajo pač svoj namen, po mojem boš težko dobila za 50€ nekaj kar si želiš…..pojdi gledat na net znamko Rehall..so super kvalitetne bunde..ampak tudi cene so kr fajn zasoljene…drgač pa Andraž….

Če ti “šik” enačiš z materiali ali ceno, v redu. Jaz sem že šik, ker moram biti zaradi službe, moji otroci so pa oblečeni predvsem udobno in sezoni primerno. Če se tebi zdi adamov kostim primeren za zimo, kar izvoli.

Kik. Imajo prav lušne bundice, pa tudi kvalitetne.

New Report

Close