Otroške cunjice
Mojca, tudi jaz imam včasih kak preblisk, pa gre mimo. Ampak ne toliko za oblačila, kot za druge stvari. Starejša ima tako skladovnico knjig, da dol padeš. Pa lego kock..
Trenutno imam ravno obraten problem: ne ljubi se mi brskati med enim kupom cunj in najti nekaj zase. Za hčerki se še premagam in nekako izpeljem zadevo 🙂
A si ti tud sama z mulčki doma?
Jst bi hčerkici tudi zmeraj kaj kupila,pa se malo brzdam……čeprav mi zmeraj ne uspe. Danes sem ji kupila eno majčko in hlačke 🙂 Je tako luštne rumene barve.
Lep večer! Kristi*
Tudi jaz sem trdno odločena,da dvema ne kupim nič več za oblečt;imata tooooliko vsega,da komaj sprot ponosita,če pomislim samo na roj.dan,ko pride žlahta in v dveh dnevih otrok dobi 4-6 trenerk…HALO.
Ta večja punca pa raste kot konoplja in je vedno prva na seznamu,da dobi kaj novega.Njej pa nihče od sorodnikov ne kupuje oblačil,se ne razumejo dosti na najstniško modo….in prav je tako
Meni se ni treba prav preveč brzdat, ker za fantke tako redko vidim kaj lepega in cortkanega, da sem prav žalostna. Zato pa takrat, ko vidim kaj lepega, takoj kupim. :)))
Priznam, če bi imela punčko, bi verjetno morala v sobo postaviti še kakšno dodatno omaro. Ker imajo tooooliko in takooo lepe stvari… :(((