Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroške cunjice

Otroške cunjice

V trgovinah vedno vidim nekaj lepega za mojo deklico….in se moram prav brzdat, da ne kupim. Če bi hotela vedno nekaj kupit, kar mi je trenutno všeč, mislim, da ne bi imeli več prostora v omarah!
Se tudi vi brzdate glede tega, ali kupite, čeprav ni potrebno?

Moram reči, da se kar brzdam. V bistvu nisem niti tako zelo mahnjena na obleke (zame sploh ne, pri tamalčkih me sicer mnogo bolj mika), težje se uprem raznim izletom, potepanjem…
Se mi pa kdaj tudi zgodi, seveda.

Mojca, tudi jaz imam včasih kak preblisk, pa gre mimo. Ampak ne toliko za oblačila, kot za druge stvari. Starejša ima tako skladovnico knjig, da dol padeš. Pa lego kock..
Trenutno imam ravno obraten problem: ne ljubi se mi brskati med enim kupom cunj in najti nekaj zase. Za hčerki se še premagam in nekako izpeljem zadevo 🙂

A si ti tud sama z mulčki doma?

Da, moža še ni! Hčerka že spi, sin gleda tv, mami pa tu….

Jst bi hčerkici tudi zmeraj kaj kupila,pa se malo brzdam……čeprav mi zmeraj ne uspe. Danes sem ji kupila eno majčko in hlačke 🙂 Je tako luštne rumene barve.

Lep večer! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ne, nimam težav s tem: sem racionalna in kupim takrat, ko kaj potrebuje in je po možnosti v akciji, sicer kupujem dobro ohranjene rabljene oblekce in še dosti prišparam.

Tudi jaz sem trdno odločena,da dvema ne kupim nič več za oblečt;imata tooooliko vsega,da komaj sprot ponosita,če pomislim samo na roj.dan,ko pride žlahta in v dveh dnevih otrok dobi 4-6 trenerk…HALO.
Ta večja punca pa raste kot konoplja in je vedno prva na seznamu,da dobi kaj novega.Njej pa nihče od sorodnikov ne kupuje oblačil,se ne razumejo dosti na najstniško modo….in prav je tako

jaz sem prav happy, da imam tri babe in tko vedno izgovor, da kaj rabijo, kupim pa enkrat za eno, drugič za drugo, nič ne komplicirajo

Meni se ni treba prav preveč brzdat, ker za fantke tako redko vidim kaj lepega in cortkanega, da sem prav žalostna. Zato pa takrat, ko vidim kaj lepega, takoj kupim. :)))

Priznam, če bi imela punčko, bi verjetno morala v sobo postaviti še kakšno dodatno omaro. Ker imajo tooooliko in takooo lepe stvari… :(((

Mi imamo eno pupiko – seveda ponosi tudi bratove trenirke, majice,…
Ampak so pa stvari, ki so namenjene izključno njej! Pa pika…
Lp, Mateja

New Report

Close