Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OTROŠKE SUPERGE

OTROŠKE SUPERGE

Obema moram kupit superge. Mislila sem it v Cicibana, ker sem z njihovimi zadovoljna, le cene so zelo navite. Včeraj sem pa ravno šla mimo Intersporta in so bile Nike po 5000 SIT (28, 29, 30 številke), manjše pa še manj. Kakšne izkušnje imate s temi? Kakšne kupujete ve za svoje 4 letnike?

Hvaležna za vsako mnenje,

Tanja

Jaz svojemu 2,5letniku kupujem superge izkljucno preko superge.si…zaenkrat se je to se najbolj obneslo…kupujem pa vecinoma nike, cene so razlicne, tudi malo cez 8jurjev…

Jaz tud prek superge.si, in večinoma nike, včasih geox

Kako je pa s številkami?

Tanja

Jaz sem do sedaj cicibanove, vendar imajo cene tako zasoljene (kvaliteta pa ni bogavedikaj), da bomo prešaltali na nike. Zadnji cicibanovi čevlji so se po šivih raztrgali po 14 dneha, sicer so reklamacijo upoštevali – vrnili 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} denarja in čevlje pošili.

Nike številke so ponavadi manjše od pol do eno cifro od naših normalnih.

Razlika med (nekaterimi) cicibankami in nikicami je v tem, da imajo cicibanke usnjen podplat od znotraj in to je po mojih izkušnjah velika prednost. Sicer mi Cicibana nismo nikoli imeli, smo pa imeli druge superge, ki so imeli znotraj na podplatu usnje. In noga se nepirmerno manj poti. V Turbo shuh so imeli npr. spomladi usnjene superge, semiš, z usnjenim notranjim vložkom za 4 tisoč SIT. Malo je treba pogledat, če je čas.

AlenkaB tudi z našimi zadnjimi cicibanovimi čevlji se je zgodilo enako. Strgali so se po šivu. Ker pa je bila zunaj zima (sneg) in so zahtevali, da čevlje pustim tam, da jih pošljejo v tovarno, kar bi trajalo cca. 14 dni, torej bi za ta čas morala kupiti druge. To se mi je zdelo neumno (saj se me je prodajalka še spomnila, ker od nakupa ni minil več kot en teden) in popolnoma skregano z zdravo pametjo, tako,da je imel pač sin natrgane (nacufane) čevlje še dva meseca (pač do konca zime), in odločila sem se, da jih tam ne kupim več. Za 12k, kolikor stanejo čevlji v Cicibanu dobim lahko tudi Geox, Kickers, ali pa kakšno drugo kvalitetno firmo. Sicer pa sem tudi že kupila superge v Tomas sportu (superge.si) in so se super obnesle.

3 leta sem kupovala cicibanovo obutev (copate, čevlje, sandale, superge), ker sem želela, da ima mala čevelj kot mora biti….oblekice sem vzela rabljene od kolegic, če so mu ponudile, obutev pa ni mogla biti tako ohranjena, da bi jo vzela…..skratka ne glede na denar je moral biti Ciciban čevelj….pa niso poceni, a ne!! Lani v jesen pa šok!!!
Zelo dobra kolegica mojih staršev ima prodajo obutve in mi pove, da je do nedavnega držala tudi cicibanovo obutev, odkar pa uvažajo s Kitajske čeveljče z njimi ne sodeluje več!!!!
Skratka obrazložila mi je, da v cicibanu res proizvajajo otroško obutev, vendar ne supegic!!! Le ta namreč z ogromnimi kamioni uvažajo s Kitajske, jih prepakirajo in prodajo pod znamko Ciciban…ali je obutev uvožena ali ne, lahko preveriš v izdelavi podplata (anatomsko??!!), še lažje pa, če je v čevelj natlačen pair in v škatli dodana vrečkica z zrni proti vlagi, vedi da je uvoz!!!

Pa še to, nič nimam proti Cicibanu in ne maram, da kdo jemlje ta post kot blatenje Cicibana, ampak le verjamem, da se povsod denar pere……

mi smo prav prejšnji teden kupili cicbanove superge za 4.700. notranji podplat je v celoti usnjen, kar se mi zdi najpomembnejše. tega tudi nike superge nimajo. tudi prejšnje smo imeli cicibanove in smo z njimi zelo zadovoljni.

lp

tudi jaz sem bila nad cicibanovimi supergami grozno razočarana. kar uničili so se, praktično razpadli, v podplatu je bila luknja, kar pri naši sedaj sedemletnici ni bilo še nikoli.
no, lani smo pa kupili adidaske in sem prezadovoljna. ko smo šli v avstrijo, sem tam v adidasovi trgovini kupila točno take, kot je imela, ampak večje. tu sem v hervisu dala skoraj 8ooo sit, gor pa 20 eur.

Mi smo ji kupili nike, pa se mi zdijo super so usnjene ne premočijo, ima pa št. 22,5, mogoče so malo bolj široke, ampak se navadi, kupili za 5000 v mercatorju v tisti trgovini k imajo tudi ostale čevlje.

Jaz sem bila dosedaj s Cicibanovimi zelo zadovoljna. Niti se niso trgali. Le cena me moti. Ne bi pa rada karkoli nataknila otrokom na noge – zaradi oblike in potenja.

saj so tudi Nike delane izključno na vzhodu… če bi jih izdelovali v ZDA, bi stal en par 500 evrov 🙂

Ja, sam do zdaj se nam niso še strgale, kljub teku, nogometu,…..itd.

nam so se razparale po šivu, sem jih reklamirala, počakala 14 dni, vmes kupila nove, v cicibanu pa sem se odločila za vrnjeno kupnino

jaz sem bila do sedaj zadovoljna s cicibanom, še bolj pa so mi všeč od superfita goretex varianta, ampak imajo samo od 25 naprej
ali katera ve kje se da dobiti dobre goretex superge???
LP

New Report

Close