Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek (otroške) vzmetnice

(otroške) vzmetnice

Kupujem vzmetnico za otroško posteljico. Odločila sem se, da jo bom kupila kar v eni od spletnih trgovin
http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=47&ParentClassID=47
ali pa
http://www.soncek.si/si/pohistvo/vzmetnice-g2016.shtml
Če se da komu pregledati ponudbo in mi svetovati, bi mu/ji bila zelo hvaležna. Sicer me pa zanima:
kakšno jedro je primernejše:
-žičnato
-iz pene
-kokos
Ali je pomembno, če je jogi debel 15 ali 12 cm?
Kaj pa prevleka čez jogi? Kot vidim so več ali manj vse snemljive in pralne.
Na kaj moram biti še pozorna?
Mika me, da bi kupila najcenajši jogi (tistega s kokosom), ker se mi zdi še najbolj naraven. Kaj menite?
Sicer pa otrok je star 5 mesecev, zaenkrat ne kaže znakov kakšne alergije,..

Vsakemu, ki se mu bo dalo karkoli napisati v pomoč, se že vnaprej najlepše zahvaljujem!

Pozdravljeni!

Ne vem sicer kako veliko posteljico imate, a tudi mi smo našo kupili v Baby centru. Vzeli smo otroško vzmetnico Baby Star 70 X 140 Cm – Lagea in je super. Zelo je zračna (nam so povedali, da je posebej priporočljiva za dojenčke, ki se že obračajo na trebušček, potem pa se ne znajo obrniti nazaj, saj vzmetnica diha in ni možna zadušitev), ima pa še eno zelo veliko prednost – snemljivo pralno prevleko. Je na zadrgo, ne premoči v jedro vzmetnice in se zelo hitro suši.
Za našo dimenzijo postelje jo bo lahko imela vsaj do četrtega leta starosti, tako da je bila zelo dobra investicija. Pa zelo udobna je.

Mi smo v letu 2005 kupili v baby centru jogi za malo posteljico (120×60) od firme KOSI iz Slov.Gradca. cena ca. 12 tisoč. Cena v BC je bila ista kot pri KOSIju. Kokosova vlakna, penjen lateks, bombaž. Na eni strani malo bolj mehko (za večje), na drugi stani malo bolj trdo (za čisto male).
Mala še vedno spi na njem in nič ne pravi, da bi bila z njim nezadovoljna. Gornja prevleka se lahko da dol in se opere, ampak mi imamo itak čez svojo…. Naš jogi je morda debel 8-10 cm.

New Report

Close