Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroški čevlji

Otroški čevlji

Danes sem za petletno punčko kupovala zimske čevlje. Kaj so nori, kvalitetni čevlji (ala Ciciban, SuperFit….Geox sploh gledala nisem) od 60 € naprej, pa vse do 90€. Pa kdo je tle nor? Res me zanima kje vi kupujete čevlje? A res odštejete recimo 70e za dobre 3 mesece? Ali so čevlji, ki jih ima recimo H˛&M, kvalietni ali so sam pofl? Ne me obsojat, ampak meni se te cene res zdijo čisto pretirane.

Mene je tudi kap že lani pa letos spet
Mi sedaj v deichmanu pa so cca 30

Evo razmišljam enako. Za znoret…od 70 eur naprej so Geox. Samo jest sm jih kupila, kaj pa naj. Rajš na sebi šparam, kot na zimskih čevljih. Vem, da ji bo v teh res toplo. In da ne bo premočilo. Bo pač imela samo ene čez celo zimo in skibucke. Cene pa so res nehumane. Marže so šle v nebo:(

Letos sem izkoristila zapiranje Massa v hali A in obema otrokoma kupila usnjene gležnarje od Cicibana za manj kot 30e. V redni ceni so bili oboji čez 60, toliko ne bi dala. Tudi sicer smo vedno našli v Massu kaj dobrega, usnjenega, za nekje 30-40e.

Jaz vedno obema kupim Superfit goretex. Kupim jih za 60-70, naslednje leto prodam za 20-25, tako da je malo manj grozno

Ne vem kakšno številko rabiš:

http://www.elegance.si

N

Jaz sem tudi kupila superfit visoke v massu v hali A za 35€.
drugače pa imate eox na rudniku v outletu uodno.

Jaz par let kupujem Hoferjeve in so ok, topli, nepremočljivi, poceni. Ravno v ponedeljek grem spet ponje.

Mene je prejšnjič zadevala kap ob cenah čevljev na Nextovi strani. Vse čez 100 eur.

Tako sem šla kar v geox in kupila visoke škornje, shandlala za dober popust in plačala 69 eur.
Kakorkoli, da je to ogromno za otroške čevlje, sem bila vseeno vesela, da je bilo manj od tisti sto in nekaj.

Za tamalega poskušam kupiti ene dobre čevlje, ki jih potem nosi v vrtec in za zunaj, ker se mi zdi pozimi res pomembno, da je čevelj nepremočljiv in topel, sploh za mulca, ki ne gleda, kdaj skoči v kakšno sodrgo ali lužo.

Poleti pa preživi tudi v enih japonkah za 3 eure iz hm….ni panike…

naš ima največkrat Salomonke, so super in v športnih trgovinah nas pridejo okrog 40€, ali so znižane ali zadnji par ali karkoli, do sedaj smo jih še vedno kupili za cca. 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižjo ceno kot so v redni prodaji, tako zimske kot letne in prehodne.

geox ne kupujem več. za starejšega smo jih redno v outletu, tam so tudi do 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje, ampak kvaliteta ni več ok.

za hudo zimo in sneg imamo pa Kamik in Olang, Kamik so neprimerno boljše, a dražje … je spet treba lovit akcije tekom leta.

za najstnika pa je malo drugače, mora bit njegova znamka, tudi lovimo znižanja ampak pri nas je slaba zaloga tako da je treba loviti v tujini in njegovi nas pridejo okrog 80-100€, ampak jih ponosi.

Ravno včeraj sem moji 5-letnici kupovala zimske čevlje – ala skibucke.

Že 2 leti jih kupujem v Deichmanu, znamka Elephanten je super (cene 40-50eur). No letos nimajo nič, zato sem vzela neko Del-tex firmo za 25eur: http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=54&category=0190157100000616&product=1068990
Je pa treba večkrat it in povprašat kdaj dobijo novo robo.

Lani sem kupila v Hoferju za 10eur in so bili tudi ok, niso premočili ne v snegu, žlufarci in lužah, mala je imela vedno toplo nogico.

Jesenske škornje pa sem dobila ugodno za 20eur v Okaidi (-50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}). Tudi v H&M jih imajo (so imeli vsaj 2 tedna nazaj).

Kakšen vremenski pojav pa je to?????

Glede cen pa…jah, tako je, se da na kakšnih akcijah malo prišparat.

ali se jaz spotaknem v vsako mariborsko ali ljubljansko spakedranko?

ne.

vprašaj prvega prekmurca, ki ga boš srečala.

srečno.

New Report

Close