otroški cevlji št. 38
Barba, moja hči ima pri 11 letih popolnoma otroško nogo (nizka, ozka, dolg palec in številko 39,5 do 40). Usnjene polškornje, podložene z alpiteksom, z gumenim podplatom sva kupili v Alpini. Naturina nisva našli (žal, so njihovi modeli za hčerko večinoma preširoki), splača se pogledat še v Massu in Humanicu.
Pozdrav!
Nina
Pišuka, Nina, tvoja hči pa dobesedno živi “na veliki nogi”. Se spomnim sošolke z istim problemčkom, je bila prav reva, ker je v 4. razredu nosila “odraslo” obutev.
Stvar je tragično smešna. Čevljev, manjših od št. 20 (stara 5,5 mesecev), ni imela nikoli.
Trenutno so največji problem pancarji: velika je malo pod 160 cm, ima 37 kg in tisti gromozanski čevelj. (Sploh ni tako suha, kot se verjetno bere, ima tudi nenormalno dolge noge in me, seveda, odkar je na svetu , spravlja v obup v trgovinah). Poleg tega je izvrstna smučarka. Otroške tekmovalne pancarje v tej številki pa uvozijo le v majhni količini in še to le za rangirane tekmovalce, kar je, pri nas, seveda srednja hči. Trenutno po vsej Sloveniji iščem Tecnica Super Rider čevelj, pa ga (še) nimajo. Tudi vaš Interšport sem že poklicala.
LP!
Nina