Otroški čevlji za visok nart, kje?!?
Moja 2-letna puncka ima zelo visoko nogico oz.nart. Danes sem pregledala ves Mass, baby center im pikapolonico, nikjer nic. Copatke nosi Ciciban ali dr.Harvey, do sedaj je imela tudi ceveljce od Cicibana, letos pa so vsi modeli izredno nizki. Odpadejo nam Geox, Superfit, tudi Pediped le redko ustrezajo. Kam oz.za katero znamko naj se pogledam? Aja, iscem pa z usnjeno notranjostjo, tako da adidas, nike itd.tudi ne
Aja, usnjeni so bili, ce so bili, ciciban in kovo, ostalo vecinoma ne. Sicer pa imam slabe izkusnje s sandali superfit – popolnoma usnjeni, nogica v njih pa se je kopala v svicu( kapljice so stale v njih). Od takrat dalje superfit( ce slucajno kaj se gre na nogo). absolutno odpade. Ker usnjeni niso nujno tudi dobri.
Mojemu sem kupovala v Deichmanu Elephant. Čeveljčki, copatki so bili super. Nekaj sem našla tudi pri Superfit. Pri odprtih sandalih še zdaj prav pridejo tevice in crocsi. Večji problem je zdaj, ko je noga večja moram vezalke razrahljati dokler jih skoraj ne iztaknem iz superg, da jih sploh lahko pomeri. Hvala bogu za elastične vezalke.
Moj sin tudi ima visok nart. Zdaj je star 10 let, pa še vedno težko kupimo čevlje. Nosi večinoma športne copate, nizke, ker drugega ne potegne na nogo. Tudi s crocsi imamo težave. Ga vse tišči in moti. Ko je bil majhen, sem kupovala samo čevlje znamke Superfitt ali pa Daichmanovo znamko Baerenschuhe.
hvala enako, če kaj najdeš prosim povej! adidaske in sandalčki, to še nekako gre, najdemo v intersportu. ampak zimske čevlje? decembra smo bili v intersportu, baby centru #1, deichmanu, massu, jello, in še najmanj enih 5 trgovin, da smo našli ENE in EDINE škorenjčke, ki so ji bili prav! v babycentru #2, kjer so imeli večjo izbiro obutve kot prejšnjem, smo našli omenjene goretex, ki so bili (seveda, le zakaj ne bi bili a ne) najdražji par v celi trgovini. in tako dajemo celo premoženje za obutev otroka, da bi kupila kaj rabljenega seveda ne pride v poštev niti pod razno, ker trofit nekaj kar ji bo prav je loterija. adidaske in sandalčke kot sem že rekla v intersportu, so imeli celo dva para, ki sta ji bila prav nazadnje, ponavadi so samo eni in edini, katerih številko potem ko preraste kupimo večjo in je to to. ima pa tako nogico, da je prodajalka v babycentru samo debelo gledala, ker ji nič nismo spravili na nogo. no, se popravljam, seveda je šlo, ampak čevlji, za 3-4 številke večji kot jih nosi. ja, sem dejansko poskusila večje, ker me je zanimalo kaj hudiča je z vsemi čevlji. in sedaj “komaj čakamo” spet zimo in vso kalvarijo z škornji in zimsko obutvijo. da bi kdo naredil obutev z normalno ceno za otroke z visoko nartjo očitno nikomur ne pade na pamet, lahko očitno hodijo tudi bosi naokoli. in, ko otroku spravljam na nogico že 20-ti par škornjev in spravim noter nogo do narti, me počasi mineva do vsega, njo pa še bolj. še bolj pa ko mi kdo nabije zakaj devam po 100€ za otroško obutev, če jo preraste v treh mesecih. najbrž ker imam fetiš dati več kot 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače le za to da otrok ni bos – in s tem ima po tem EN PAR OBUTVE kupljen, kje je še ostalo!