Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OTROŠKI FESTIVALI

OTROŠKI FESTIVALI

Mi lahko prosim poveste za kakršnekoli otroške festivale, ki se dogajajo v Sloveniji. Kadarkoli v letu.

Če imate kakšno kontaktno številko organizatoja, še toliko bolje…

Hvala vsem!

Klara

V bistvu pri nas ni nic (v nasprotju s hrvasko sceno, ki je blazno razvita glede otroskih glasbenih vsebin). Bil je en festival v Kranju, pa ga zaradi tega, ker ni denarja, ne morejo vec naredit. Mislim, da je, ce je se, edino blejski srcek…

Pa tale, samo verjetno ne isces takih festivalov, ali pac?

Barbara Pokorny, Pikin festival – odnosi z javnostmi
Telefon: 041-535-567 ali 03-8961-864

Festival Carniola je imel v svojem okviru tudi otroski festival
ART CENTER
Glavni trg 20
4000 Kranj
tel: 04 236 06 31
fax: 04 236 83 70
e-mail: [email protected]

Potem imas otroski program na festivalu Lent… vec pa ne vem

T

Korajža velja, kvalifikacije potekajo na osnovnih šolah po vsej Sloveniji, nato sledijo regijska tekmovanja, poglej internetno stran z video posnetki nastopov.

Gorenjski glasek (med prvimi zmagovalci je bila pred več kot tridesetimi leti Helena Blagne); organizator Radio Triglav – Jesenice

No, za ta festival pa nisem vedela – Prvi glasek Gorenjske…
Ampak, ko sem malo pogledala… ja, starejsi najboljsi sta peli Ni mi zal, pa Oprosti mi… v mlajsi skupini pa cetrtosolec s skladbico Veseli tobogan. Ni mi zal in Oprosti mi… pac niso skladbe, ki priticejo 14 letnim dekletom… To ni pravi otroski festival v pravem pomenu besede……

Primer dobrega – poudarjam – otroskega – festivala je:

Tanja

Hvala zaenkrat obema… ampak nisem imela v mislih otroških pevskih festivalov.

Bolj me zanimajo razne delavnice ali pa kakšna druga tematska dogajanja (sejmi), kjer se da fino imet kakšno soboto, pa kaj popit in pojest, kupit spominke?

Klara

New Report

Close