Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroški ginekolog-KC Ljubljana – vprašanja

otroški ginekolog-KC Ljubljana – vprašanja

Pozdravljeni!
Ker že od študentskih let nisem bila v Ljubljani – sem iz Prlekije, me zanima naslednje:
hčerka – 3 leta ima zraščeno nožnico, dobila sem napotnico za klinični center in naj se tam naročim pri otroškem ginekologu. A je kje tam zraven za parkirati, na kakšni telefonski številki se lahko naročim, kateri zdravnik najboljši, če je kdo dal postopek skozi – kako to sploh poteka, kako dolgotrajen postopek je to ?….

Hvala vsem za napisane informacije.

Za naročanje lahko kar pokličeš na centralo KC in vprašaš za pravo številko za naročanje.

A pa si prepričana, da je to na kliničnem centru in ne na ginekološki kliniki???

Moja hči je imela zraščene male sramne ustrice (pred šestimi leti), pa sva šli v Leonišče. Delata dve (vsaj takrat sta) ginekologinji. Nama se ni bilo potrebno naročit, ker dela samo v petkih dopoldan. Je pa dobro, da vprašaš v Leonišče (Ginekološka klinika).

Na napotnici piše klinični center, pa tudi zdravnica je rekla, da je v KC otroški ginekolog, tako da sedaj ne vem.

Vprašaj v KC, ti bodo najbolje povedali.

Saj Leonišče se tud smatra pod KC Lj.

LP

Ja, organizacijsko je ginekološka klinika del kliničnega centra. Fizično je pa del GK v drugih stavbah.

Pa pripravi se da boš klicala in klicala in klicala.. nekje obstaja en mail v LEonišču kjer se lahko naročiš. A ga ima katera spravljenega?

narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

naslov za naročanje je : narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Ambulanta za otroško ginekologijo

Ordinacijski čas: ponedeljek in petek od 10.00 do 12.00 ure.

Za otroke do 15. leta starosti z napotnico izbranega pediatra brez predhodnega naročanja.

Zaželjeno je, da na dan predvidenega obiska preverite prisotnost zdravnika na telefon 01 522 61 06.

narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

lp

Pozdravljena,
če nisi dobila zadovoljujočih odgovorov, si jih lahko poiščeš na forumu Pediatrija ali Ginekoloogija in porodništvo, ker se spomnim, da je bilo tam že nekaj govora o tem. Kar se pa parkiranja tiče, ti predlagam, da parkiraš v garažni hiši, ki je najbližja, in sicer na križišču Zaloške in Njegoševe. Sicer je draga kot hudič, ampak imaš vsaj mir pred bojaznijo, da bi dobila listek.
Lucija

New Report

Close