Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroški nogometni dresi – SLO reprezentance

Otroški nogometni dresi – SLO reprezentance

Rabimo za 6 in 4 letnika,…povrašali smo že Hervis, Intersport, Sport 2000, C&A, H&M,…nikjer nič,…..Imate še kakšno idejo?

Hvala za pomoč.

Bodo v Šparu – včeraj videla v reklami, ampak kdaj točno se pa ne spomnem.

Samo tisto pa niso nogometni dresi,.. 🙂 hvala vseeno!

Res jih ne razumem … kdo kupuje tele drese, če ne otroci???!! V Hervisu imaš krasne drese – za odrasle. Jaz res ne vem, koliko moških leta naokoli v dresih reprezentance – razen seveda tisti, ki bodo šli v Južno Afriko …

V Hervisu sem jaz dobila majčko za 8-letnika, o hlačkah niso vedeli ne duha ne sluha, menda jih sploh ni ??!! – komaj sem dobila ene navadne bele, ki približno pašejo zraven, pa še to samo velikost 10. Manjših – ni?!!! Majčka je bila ca. 30 evrov.

Potem pa imajo v Hervisu še ene zavitke, v katerih so kao dresi različnih reprezentanc (Brazilija, Španija, italija, tudi Slovenija), stanejo ene 35 evrov, so majčka in hlačke, ampak je tako slaba kvaliteta in seveda daleč od “pravega” dresa slo reprezentance (po barvi, našitkih, vsem drugem), da je res zelo bogo. Najdeš jih v eni taki košari, ampak ne vem, ali imajo manjše od 8. In drese take kvalitete dobiš recimo v Italiji na stojnicah po 10 evrov.

Samo tisto pa niso nogometni dresi,.. 🙂 hvala vseeno![/quote]

Ja, kaj pa potem so?

V sparih že imojo drese in ostale navijaške rekvizite naše reprezenzance ( drese, kape, piščalke, šale itd. )

Ali imajo tudi otroške?

Ali imajo tudi otroške?[/quote]

Enkares – v Spatu so samo majčke (kao dres).

Sem pa izvedela, da jih dobijo v Hervisu v tem tednu.

Tudi meni ni jasno,….otroci vsi zagresi, sam še žoge šibajo sem in tja, sličice take in onake, dres za male nogometaše pa “mission impossible”,….oh ja,….

V Hervisu – Kranj (Qulandija) so jih že dobili. Danes kupila original dres (majčka) za 32,99€, št. 116 – 128

LP,

Ines

V H&M na Rudniku sem videla Brazilija, Italija, Španija. Ful luškani, kratke hlačke, majčka, štumfki.
No, če kakšen malček ni tak patriot 🙂

Ines, ko govoriš o dresu v Quinlandiji – a so zraven tudi hlačke ali samo majčka? Ker otroci pa res zraven rabijo še hlačke …

Tisti v HM so luškani, pač kot poletni kompletek, ampak to ni slo reprezentanca …

HM – :))))))))) lušno,.. sem probala na to foro, z argetinskim dresom skoz pridit vsaj pri mlajšemu, pa ni šans,….sta si vpičla v glavo in odločla, da bosta lojalna :)))))))))))

Samo majčka, hlače se kupijo posebej, vendar niso imeli tako majhnih številk. Za našega malega bo majčka čisto dovolj.

LP,

Ines

Poglej na internetni strani dre.si

New Report

Close