Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroški zimski škornji – ski bucki

Otroški zimski škornji – ski bucki

Rada bi otrokoma (oba fantka) kupila dobre zimske škornje, na kakšne poceni pofl , ki vse premoči, pa vseeno mi je Superfit, Geox, Ecco odočno predrag.

3 leta nazaj smo imeli Massove, neke tex,..nevem kaj, bili so super, malo bolj vidoki, nič premočili, fajn res,…zdaj je v Massu poleg Superfila, samo kitajska reč, ki je ne želim kupiti. Lani pa predla ni pa Kamik, pa nismo najbolj zadovoljni z njim, se nogica preveč poti, pa tudi za videt niso najbolj,…

Poznate kakšno fajn znamko za pametno ceno (tam nekje do 40€)?

Drugače ima za moje pojme daleč najlepše modele Ecco, samo so 75€,..žal je to preveč.

Kupila sem enkrat v sport 2000. za cca 20 e, neprmeočljive in tople. Tudi v hoferju smo že kupili in so tudi nepremočljive in tople

Naši dve sta imeli obe iz Hoferja, take, kot bodo ravno sedaj enkrat v akciji. Imeli smo tudi Superfitove, pa ne bi rekla, da je bila kaka občutna razlika, razen, da so bili Superfitovi lepši na pogled. Cena pa je 6x višja. Letos bosta imeli obe zimske čevlje iz Hoferja, pa še ene snežke (bolj kot ski bucke zraven).

Lpb

Mi imamo za pozimi samo Kamik. Se super obnesejo.

Vidiš, kako različne izkušnje imamo! Mlajši hčeri smo lani kupili Kamik škorenjce, pa nismo bili zadovoljni. Podloga se je skoz ven snemala,. ko se je sezuvala, gledala je čez zg. rob škorenjca, poleg tega se ji je pa eden po ne ravno ne vem koliko nošenjih, strgal. Kamika ne več!

Ej, ženske, kamik je za hudo zimo. Ne matrat otrok s tem, razen za v sneg!

Pr nas se Kamik tudi ni obnesel, poleg tega so made in China in tega se skušam izogibat!

Jz sm pa ravno kupila v cicibanu zimske čevlje, cena je bla pa 55 €. lani smo imeli super fit – zlo zadovoljni, letos imajo pa v cicibanu c-tex.

New Report

Close