Otrosko kreganje kdo bo plačal
Verjamem da komaj cakate da moski plača. S tem pa dajete tudi občutek da ste brez denarja in lačne… Kje se je zgubila spontanost in druženje. Mene bi blo sram da bi cel vecer razmišljal ali imam kaj v denarnici in kdo bo plačal! Sramota in nedoraslo otroško obnašanje!
Moški s tako žensko nimaš kaj ne sili jo v sex ker te bo na koncu še prijavila. Mene fasada ne osupne ker vidim v dušo. Lahko si sposodis od frendice najdrazje obleke če začneš komplicirat pri buteljski in hrani hitro vem koliko je ura!
Naročam zase ne zate ženska, želim uzivati v trenutku s tabo v dobri hrani ne pa gledati koliko me bo stalo in na uro! Ne placujem kurbe v vednost!
Ne odraslo!, 07.04.2025 ob 20:17
Verjamem da komaj cakate da moski plača. S tem pa dajete tudi občutek da ste brez denarja in lačne… Kje se je zgubila spontanost in druženje. Mene bi blo sram da bi cel vecer razmišljal ali imam kaj v denarnici in kdo bo plačal! Sramota in nedoraslo otroško obnašanje!
Moški s tako žensko nimaš kaj ne sili jo v sex ker te bo na koncu še prijavila. Mene fasada ne osupne ker vidim v dušo. Lahko si sposodis od frendice najdrazje obleke če začneš komplicirat pri buteljski in hrani hitro vem koliko je ura!
Naročam zase ne zate ženska, želim uzivati v trenutku s tabo v dobri hrani ne pa gledati koliko me bo stalo in na uro! Ne placujem kurbe v vednost!
Avtor je spet še en občutljiv snežinkec s premalo denarja:-) S takimi tipi je najbolje ne imeti kakršnihkoli opravkov, še najmanj kavice, sladoleda, pizze ali večerje. Ženski, ki se ceni, ni treba na večerjo s takimi prozornimi izgubami. Ne bo nič zamudila, če jih “zamudi”:-)
Se ne strinjam, 08.04.2025 ob 09:46
Avtor je spet še en občutljiv snežinkec s premalo denarja:-) S takimi tipi je najbolje ne imeti kakršnihkoli opravkov, še najmanj kavice, sladoleda, pizze ali večerje. Ženski, ki se ceni, ni treba na večerjo s takimi prozornimi izgubami. Ne bo nič zamudila, če jih “zamudi”:-)
Glede “žensk ki se cenite” – in to izražate na tak način – mene osebno prav veseli. Z veseljem vas “zamudim”.
Je pa za razmislit, kaj s tem sporočate. Številni to razumejo tako, kot je popularno med določeno populacijo tu, ki propagira MGTOW poglede…
Sicer si pa s trdnimi stališči glede te teme samo manjšate možnosti za najti kaj lepega. In tu potem prebiramo neskončna jamranja…
rok-1, 08.04.2025 ob 10:58
Glede “žensk ki se cenite” – in to izražate na tak način – mene osebno prav veseli. Z veseljem vas “zamudim”.
Je pa za razmislit, kaj s tem sporočate. Številni to razumejo tako, kot je popularno med določeno populacijo tu, ki propagira MGTOW poglede…
Sicer si pa s trdnimi stališči glede te teme samo manjšate možnosti za najti kaj lepega. In tu potem prebiramo neskončna jamranja…
Torej se vsem revčkom, ki se učijo živeti online izogneš. In vsem obsedencem z denarjem s prazno denarnico. In vsem, ki bodo celo življenje bevskali kaj je njegovo, kaj vse so ustvarili (sami kao)….. V bistvu se vsem nesamozavestnim fantkom izogneš. Odlično.
kul364, 08.04.2025 ob 11:16
Torej se vsem revčkom, ki se učijo živeti online izogneš. In vsem obsedencem z denarjem s prazno denarnico. In vsem, ki bodo celo življenje bevskali kaj je njegovo, kaj vse so ustvarili (sami kao)….. V bistvu se vsem nesamozavestnim fantkom izogneš. Odlično.
Tudi punčkam.
Pa samo tistim, ki imajo trdna načela o stvareh kjer se ne strinjamo (in jih niso pripravljeni prilagajati) in tistim ki znajo samo bevskati o svojih – edino pravilnih – pogledih. Zakaj bi jih spreminjal – če nočejo?
Ljudi je veliko.
Čisto odvisno od razlogov, zaradi katerih sta se znašla za skupno mizo.
Če moški reče ženski, da jo povabi na pijačo je logično, da on plača tisto pijačo, vsaj prvo naj bi on plačal. Če se zadeva zavleče in padajo runde in naročuje tudi ženska, pa pač tisto plača ona.
Je razlika med “Povabim te v kino-na pijačo-na večerjo-na kosilo-na ogled tekme” ali pa “Ali bi šla gledat tekmo-na pijačo-v kino…”-slednje je bolj predlog za druženje in je treba v štartu razjasniti koliko bo koga takšno druženje stalo oz. mora imeti ženska pri sebi denar za vsak primer.
Hvalabogu sem vedno imela opravka z normalnimi moškimi, ki jim je bilo logično kaj pomeni “povabilo”, nobenih zahojencev ni bilo ki bi pričakovali da bodo zaradi plačila kave ali večerje dobili seks, kot piše avtor. Ampak saj zato pa je incel in vedno bo. Glava mu ne dela.
fak ej, ne morem verjet o čem razmišljate..a se vam podre cel mesečni budget, če plačate kofe al pa večerjo?
jaz se nisem na zmenkih nikoli kaj posebno sekirala, včasih sem plačala jaz, včasih fant. Opažam pa, da je čedalje več folka škrtega ali pa preprosto broke. Če gremo z bivšimi sošolci na kofe (govorim o skupnem znesku ne vem, 30-35e), si folk flika 1e, 2e za kofe..mislm, kaj? meni bi se zdelo logično da enkrat plača en, naslednjič drugi..saj je vedno ena in ista družba. Jaz sem plačala 2x cel račun in ker je bilo naslednjič spet isto, zdaj tudi sama vržem točno 1.2e na mizo, potem naj se pa pobijejo. Sramota res.
Jaz nimam nobene želje biti z nekom, ki toliko o denarju razmišlja. Na tak način. Ti 50/50 ljudje meni še kot znanci niso, kaj šele da bi se šla partnerstvo s takšnim. Pa verjetno finančno dosti bolje stojim kot večina tu, da ne bo kakšen pameten. Me zanima če ti 50/50 tudi ostale stvari gledajo. Samo denar a ne? Najpomembnejši na svetu Ampak vsi drugi so materialisti
Toliko kot se revežem denar po glavi mota 24/7, kako vse z denarjem povezujejo….patetično no.