Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otvoritev smučarske sezone

Otvoritev smučarske sezone

Oj,

tisti, ki greste za 3-4 dni na otvoritev smučarske sezone – zanima me, kam greste in za koliko denarja.
Mož ima idejo, da bi šla, ampak meni se itak zdi vse predrago. Pa še tolk je ene ponudbe, da nimam pojma, kaj je ok.
Dala bi tam ok. 200 eur/osebo – več ne; če je to sploh možno. Pa možen termin je od četrtka pop. do nedelje pop.

Hvala za kak nasvet.

P.

Kaj pravis na tole ponudbo…

http://www.skifun.si/smucanje-skiopening.htm

Je možno, če že nisi prepozna. Pojdi na stran italijanskih Dolomitov in pošlji povpraševanje (vpišeš datum, število oseb, da želiš apartma..) in boš dobila ponudbe. Jaz sem jih nekaj dobila v okviru te cene, ampak samo bivanje in smučarska karta (brez hrane), pa čeprav sem jaz iskala za en dan dlje, ker imajo do 23.12. neko akcijo, da plačaš 3 nočitve in dobiš 4 in plačaš trodnevno karto , dobiš pa štiridnevno. Če še za prvi dan kupiš popoldansko karto ali pa na ure, imaš lahko zelo poceni 5 dni smučanja. Avstrija je pa po mojih izkušnjah veliko dražja.

Sem že gledala, ja.
Ma je toliko vsega. Pa kar koli odprem je cena potem več kot 200 eur – tiste cene tam pa brez smučarskih vozovnic.

Zaenkrat se mi zdi tole ok, vendar bi raje konkretne izkušnje
http://www.hofer-potovanja.si/business/ers/rq/ers.detail/svno/7553773;jsessionid=91C15E6FC1E05BA56029353824BBFBBD.1

Greva, sicer ne ravno na otvoritev sezone, pa vseeno:)
Osojšica ima otvoritev 28.11., midva greva 10.12., takrat imajo marsikje šele otrvoritve.

Prek net-a sva si rezervirala privat apartma (sicer se bova morala vozit cca 5 km do gondole), za 3 nočitve apartma za 2 bova dala 147€, karte so seveda dodaten strošek (pa seveda še hrana in prevoz).

Res pa je, da sem presedela za računalnikom nekaj časa, da sem našla:)
Iskala prek Tiscover.com, potem prek googla preverjala domače strani in s ponudniki kontaktirala direkt.

Zanimiv nama je bil Kreischberg, pa je treba doplačat prazno ležišče v apartmaju (za 2 jih nimajo), v hotel pa nisva hotela iti.
In še dodatno sva si postavila pogoj – vožnja v eno smer maksimalno uro in pol.

Samo z agencijo Ski and fun nikamor. Grozljivo!

Ker?
Veš, da smo tu radovedne babe in nam samo “grozljivo” ni zadosti.

S to agencijo smo bili lani na openingu v Dolomitih.4 dni zametani, smučišča zaprta. Od njih nismo dobili povrnenjenega niti centa. Pa saj so jih vlačili takrat po televiziji in časopisih, rezultata pa nobenega.

Na vreme nobena agencija nima vpliva – v katalogih tudi piše, da tudi pomanjkanje snega ni razlog za odpoved in vračilo denarja.

Isto se je zgodilo vsem, z vsemi agencijami, ne samo Slovencem.

Na vreme nobena agencija nima vpliva – v katalogih tudi piše, da tudi pomanjkanje snega ni razlog za odpoved in vračilo denarja.

Isto se je zgodilo vsem, z vsemi agencijami, ne samo Slovencem.[/quote]

Ne bi rekla. Agencija Sonček je povrnila denar.

Rezervirali smo apartma za 4. To je pomenilo, da sta bili dve postelji na hodniku pred WC-jem. Pečica ni delovala, kurjava bolj tako tako, tisti,ki se je zadnji tuširal ni imel tople vode. Ski and fun nas je 3 dni nategoval, da bodo odprli smučišča. Če bi prvi dan povedali, da jih ne bojo, bi spakirali in šli domov. Skratka škoda denarja in besed. Rajši si direktno rezervirajte apartma in tam kupite karto.

Aja, povrnjenih smo pa za vso nastalo sranje dobili 30 evrov. Da o nevljudnem in retorično omejenem direktorju ne izgubljam besed,

Isto se je zgodilo vsem, z vsemi agencijami, ne samo Slovencem.[/quote]

Ne bi rekla. Agencija Sonček je povrnila denar.

Rezervirali smo apartma za 4. To je pomenilo, da sta bili dve postelji na hodniku pred WC-jem. Pečica ni delovala, kurjava bolj tako tako, tisti,ki se je zadnji tuširal ni imel tople vode. Ski and fun nas je 3 dni nategoval, da bodo odprli smučišča. Če bi prvi dan povedali, da jih ne bojo, bi spakirali in šli domov. Skratka škoda denarja in besed. Rajši si direktno rezervirajte apartma in tam kupite karto.

Aja, povrnjenih smo pa za vso nastalo sranje dobili 30 evrov. Da o nevljudnem in retorično omejenem direktorju ne izgubljam besed,[/quote]

Velikost apartmaja je pač italijanska:(
Si bila kdaj v francoskih apartmajih, npr.Les2Alps – 16 -18 8m2 je apartma za 4! S kopalnico, WC-jem in kuhinjo vred! In to je normalna velikost!

Še nekaj – kaka je bila cena prek Sončka, kaka je bila cena prek Ski&fun?
Isti apartmaji ali samo isti kraj? Prodajni pogoji? Zavarovanja?
Najceneje ni vedno najbolj ugodno!

Kronplatz,od četrtka 3.12.09 popoldan do nedelje ,6.12.09 .3x nočitev v apartmaju,3x ski karta ,zabava,test smuči,pijača za dobrodošlico stane 195 euro.

Cena 2x nočitve+2 ski karte je 150 euro.

cena 2x nočitev+3 ski karte je 185 euro (smučaš petek,sobota,nedelj….spiš iz petka na soboto in iz sobote na nedeljo)

Več najdeš na spletni strani Vitas kluba iz Kopra.

giga sport sprejema rezervacjije za otovritev smuke na avstrijskem ledeniku. sama ne grem, sem pa tam že smučala in ti povem da je užitek

Jaz sem bila pa s SKI@fun agencijo že večkrat, pa nikoli ni bilo nobenega problema. Lani smo bili sicer en vikend pred tistimi zameti, vse je bilo res v redu. Je pa tako, da če hočeš denar za karto nazaj (če smučišča ne delujejo), moraš v ta namen plačati zavarovanje. Predvidevam, da tisti, ki niste dobili povrnjenega denarja, tega niste storili, ali pač? No, letos smo pa šli na direktno varianto, kot je že zgoraj napisano, je tam okoli apartmajev eno malo morje (z vsemi slikami na netu), sigurno najdeš kaj preko neta, tudi zelo poceni.

New Report

Close