Otvoritveni ples
Mogoče en tisti stiskavček, pa se bolj objemata kot plešeta, al pa da on bolj stoji na meru, ti pa se lepo vrtiš k njemu v objem, pa ven, pa se priklonita, pa zarotirat za 90° pa spet vajo ponoviš, torej on bolj stoji ti pa plešeš. Tako se lepo vsem pokažeta.
Ali pa račke??? To zna vsak, pa pol namamiš prijatelje da se vama priključijo, ok ni ravno nobel, a je pa veselo, pa vsi vama bodo sledili. Ko se prvič vrtita naj muzika povabi hitro gor še ostale.
Al pa naj bo kakšen roknrol al pa kakšna taka varianta, kar mu bolj leži.
Drugače pa valček, čisto navaden ima zelo lahek korak in se ga lahko navadi na hitro, pa se zmeniš z muziko, da vidva naredita 4 korake, pa stvar prekinejo pa dajo drugo muziko, ali pa povabijo hitro starše gor, da pokažejo tem mladim kako se pleše.
Tudi če je poroka to soboto se bosta kaj zmislila! Upam, da sem kaj pomagala, meni so račke všeč!!! Če ne bosta nobenmu povedala bodo ful šokirani in jim bo ful všeč. Lohk pa tista varianta valček 4 korake, pa pol BUM račke naprej!!!
LP
men s ezdi, da je angleški valček tolk simpl in tolk fajn zgleda, da se ge vsak lahko nauči. Važn je, da zgledaš samozavestno in, ker bosta tako ali tako ful zrihtana, ne bo noben gledal korakov ampak vaju skupaj.
tko da ni panike.
za totalno izpilit angleški valček pa rabiš največ 2 uri (pa še kej se zraven naučiš), ker vem, ker sem učile penzjonerje in jim je šlo.