Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otvoritveni poročni ples

otvoritveni poročni ples

Kateri komand na otvoritveni poročni ples ? Meni je všeč od didtke, ne bodi kot drugi.
Prosim še za vaše predloge, kaj bi bilo primerno?

Od kolegice hci hodi pet na poroke. Ponavadi samo otvoritveni ples mladoporocencev in kolegica pravi, da najveckrat zapoje
Whitney Houston I have nothing
Nina Puslar Kdo se verjame
Pa se eno ampak se trenutno ne spomnim naslova

Koliko si stara in ali je poroka pomladi?
Pomladni, poletni komad?

Tisti, ki je “vajin”, da se oba dobro počutita, ko plešeta. To se zelo opazi, kdo se sili na nek komad. In letni čas in starost nimata veze:):):)

kaj bi pa rada plesala? kaj sploh znata plesat?

če znata dunajski valček, ima ed sheeran krasno pesem Perfect
no, ditkin je tudi dunajski valček

midva sva imela Forever od Chrisa Browna in Time of my Life iz Dirty Dancing

Stara sem 35 let. Poroka bo junija. Koliko pa računa hči od prijateljice, za zapetje otvoritvenega plesa. Smo iz Lj in resno razmišljam da bi jo najeli. LAhko prosim pustite kakšen kontakt.
Plesat ne znava bi se pa naučila za tiste 3 minute

Tudi mi bi prosili za kontakt pevke, poročim se v drugi polovici junija.

Pustite mail in ga posredujem kolegici oziroma njeni hcerki.

he he he
ne znata plesat, ampak za tiste tri minute se bista že naučila

he he he
pa še s koreografijo, a ne
😂

he he he
ne znata plesat, ampak za tiste tri minute se bista že naučila

he he he
pa še s koreografijo, a ne
😂
[/quote]
Kaj je pa tebi tukaj smesnega. Pred leti sem ucila v plesni soli in ogromno je bilo taksnih parov, ki so se prisli ucit plesa samo za poroko. So pari, ki jim tiste 3 minute predstavljajo ogromno

Kaj je pa tebi tukaj smesnega. Pred leti sem ucila v plesni soli in ogromno je bilo taksnih parov, ki so se prisli ucit plesa samo za poroko. So pari, ki jim tiste 3 minute predstavljajo ogromno
[/quote]
poroka je junija, zdaj je prišla na idejo, da bi plesala na otvoritveni ples, niti osnovnih korakov ne znata, pa sto ljudi ju bo gledalo, kako se spotikata po plesišču. tri minute so dolge, če se naučiš samo osnovni korak in obrat v desno. plesne šole pa imajo večino terminov tudi že zasedenih.

It v plesno šolo samo, da se naučiš plesat za tistih 5 minut je totalno škoda dnarja. Pa še na kilometer se vidi potem na poroki, da sta se tisti ples prav napiflala. 5 minut kasneje sta ples pa že pozabila. Pa enemu ženinu se je videlo kako med plesom korake šteje pa sta se vseeno zaštriklala ahaha. Prvi ples sta imela itak samo zato, ker je ona rekla, da ga morata imeti, ker pač “ne zgleda” če ga nimaš. Brez veze. Če že potem najdita en komad, ki je vajin ne pa kar nekaj, ker pač mora nekaj biti. Če nimata skupnega komada….ujej…problemi.

Malo za šalo:

komad “one” od U2

We know what you’re thinking. U2 songs? At a wedding? Really??? If so, you’re not alone. Even the band members find it odd that anyone would want to use a U2 song on such a romantic day. “Did you ever hear the lyrics?!,” Bono wonders when he’s told about U2’s “One” being played at a wedding. Edge has asked the same thing about that song, too.

“The song [One] is a bit twisted, which is why I could never figure out why people want it at their weddings. I have certainly met a hundred people who’ve had it at their weddings. I tell them, ‘Are you mad? It’s about splitting up!’”

Pesem izberita iz svojega srca, jaz sem v realnosti bolj hudomušna in bi izbrala npr. Stand by your man od Tammy Wynette, mož pa bi mi vrnil s kakšno svojo neokusno in verjamem, da bi se vsi pošteno zabavali. Ni šans, da pleševa na kakšno solzavo pesem od Celine, Whitney ali od Sheerana.
Glede plesa isto, super, da gresta na šnelkurs, da bosta bolj suverena, ampak prepustita se, itak moraš znat korake, ampak tudi spustiti kontrolo.

Srečno!

Jaz bi na svoji poroki imela otvoritveni ples na glasbo ShaniaTwain: From this moment

uuu, hvala, da si spomnila na Shanio, samo da je za naju kot napisana You’re still the one,res lepa pesem.
Če šele začenjaš skupno pot pa seveda From this moment. Zdaj, ko poslušam te pesmi na Youtubu in razmišljam, pa saj morajo biti solzavo romatične pesmi, če kdaj, je to prilika.

uuu, hvala, da si spomnila na Shanio, samo da je za naju kot napisana You’re still the one,res lepa pesem.
Če šele začenjaš skupno pot pa seveda From this moment. Zdaj, ko poslušam te pesmi na Youtubu in razmišljam, pa saj morajo biti solzavo romatične pesmi, če kdaj, je to prilika.
[/quote]

Meni je ze od nekdaj from this moment on najlepsa pesem in to tista verzija, ki ima v intru besedilo. Meni je besedilo zakon in temelj vsake veze, neglede na cas…in mi je zato najprimernejsa, sploh pa ob poroki…

Evo tale verzija z besedilom pomenljivim v intro: ta mi je top of the top:
https://youtu.be/6Aphse-gKQ8

Etta James: At Last.
Tudi ni treba znati nobenih posebnih plesnih korakov.

Jaz tudi malo brskam okoli poročnega plesa in sem našel tudi tole, verjetno vam bo prav prišlo: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/plesni-tecaj/plesna-sola-cenik-porocni-plesni-tecaj-otvoritveni-porocni-ples/

https://youtu.be/WRTxLAeTHrg ">Vaš link

Jaz ne vidim ne smisla in ne pomena otvoritvenega plesa.

Zopet made of America?

Pa le kdo misli da ga bo nekdo gledal kako pleše in še ploskal na koncu. Da se dokaže kaj?

Stvar posameznika, morda nekaterim to veliko pomeni (ne samo, da povabljeni gledajo
in ploskajo, ampak ker naj bi bil to samo “njun” ples), drugim se pač zdi B.V. Živi in pusti živeti …
Večina plesnih šol ima v redni ponudbi kratke tečaje, namenjene prav bodočim zakoncem. Povesta na katero glasbo bi plesala in plesni učitelj sestavi koreografijo, ki jo nato v parih terminih izpilita. Če je to vajina želja … kar pogumno. Videla sem že kar nekaj takšnih plesov in moram reči, da je bilo užitek videti mladoporočenca, kako lepo plešeta.

Kar se tiče komadov pa: Pepelka, Lutka (čeprav tukaj vsebina ni ravno “ljubezenska), Zbog jedne divne crne žene (sploh če je nevesta črnolaska ;)), Tebi in Mia – Modrijani, Oba – Špik&Palma, Cesarica, Moj Lipi Andjele, Perfect, Thinking Out Loud, Time of my life, Can’t Help Falling In Love (klasika) … Pesmi je ogromno, izberita takšno, ki vama nekaj pomeni in bo poročni ples še bolj čaroben.

New Report

Close