outlet mass novo mesto
Kdo ve, kje je outlet Mass v Novem mestu.
Mislila sem, da je tam, kjer je Mercator, pa ga nisem našla. V Qulandiji ga tudi ni. A je mogoče v tisti stavbi kjer je KIK in tisti kitajci – nasproti McDonaldsa?
Ne najdem ga. Na spletni strani pa ni objavljenega naslova.
Pa če ga kdo pozna, ali lahko napišete ali je v redu ponudba, se da kaj pametnega dobiti?
Tam čez tisto ozko cesto greš nasprot McDonaldsa…V tej stavbi je tud tomas sport, pa Pikapolonica je bila tud. Jaz sem bila poleti, ko so tud oglaševali znižanje in nismo dobili nič. Moške št. 42 ali 43 ni bilo niti pod razno, pa tud ženske 38, 39 ne. Mislim da to še vedno čistijo to zalogo, se pravi številke, ki jih je zelo malo.
Tako, kot so napisale, nasproti McDonaldsa. Se ti na splača hodit. Oglašujejo znižanje, ker zapirajo, nimajo pa popolnoma nič nosljivega. Moških čevljev pa ni že en mesec nobenih. Imajo par poletnih sandal iz leta 1990, ki jih ne bi nosila, pa če mi plačajo. Vse zgleda, kot da je nošeno že ene tri sezone. Včeraj sem šla pogledat, nabito polno ciganov in revežev, ki mislijo, da bodo kaj poceni kupili. Res odsvetujem.