Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Outlet Palmanova in Outlet Noventa di Piave

Outlet Palmanova in Outlet Noventa di Piave

Je že kdo bil v Outletu Palmanova in v Outletu Noventa di Piave Designer Outlet blizu Benetk.

Vaše mnenje?

Kaj te zanima?

Jaz sem v Palmanovi skoraj doma 🙂 pa Tiare je tudi tam blizu 🙂

apri tebi doma se reče outlet ☺

apri tebi doma se reče outlet ☺[/quote]

Village 🙂

apri tebi doma se reče outlet ☺[/quote]

Village :)[/quote]
Ali vidiš berlusconija?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

V McArthur Glen (Noventa) outletu so v glavnem firme Gucci, Prada, Armani, Fendi… in seveda tudi cene na nivoju teh firm, čeprav je outlet. Če nimaš namena se orng skeširat za cunje, nima smisla hodit tja po nakupih. Jaz sem šla pogledat mimogrede, ker sem že ravno bila na tistem koncu in sem imela čas.
Palmanova je cenovno vsekakor veliko bolj dostopna.

hvala

Jaz pa na poti na letalisce vedno zavijem v outlet pri Benetkah. Res je veliko zelo dragih firm, po drugi strani pa so zelo ugodni (se dodatni) popusti v Desigual-u, športni trgovini Nike , pa tudi kozmetika v Pupi mi je ok. Poleti julija so bili super popusti tudi v Pradi in Michael Kors torbice tudu 70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejse. Pa še se kaj najde – ob sobotah kak poseben ” special offer”.

Poleg ostalega kar so napisale je tudi outlet Villeroy Bosh-upam da sem pravilno napisala. Servisi iz porcelana. Kupila sem si novoletni krožnik, ki je bil že parkrat znižan. Na koncu je bila cena 35e.

Škoda časa. Mi smo bili v Palmanovi tam lani, šli domov praznih rok. Vzemimo recimo za primer firmo merrell: ja, so jih imeli, ampak znižane na nivo trgovinskih znižanj + v stanju za zjokat. Vse že prežnarano, scufano, obrabljeno. In tako je bilo z večino obutve. Ali nekaj žnj roba, ali obrabljeno ali pa minimalno znižano. Se bolj splača v klasičnih trgovinah na razprodajah ali akcijah kupovat. Taka je moja izkušnja.
Edino trgovine s posodo in kovčki so se mi zdele zanimive, ampak tega takrat nisem kupovala. Cunje pa brezveze.
Predpredlani sem bila tudi v McArthurju, tisto je bila pa še večja žalost.

Sicer odvisno iz katerega konca SLovenije si, ampak ne glede na to, je moje mnenje, da se samo zaradi obiska outleta v Novento ne splača vozit. Mi gremo ene dvakrat na leto, ko smo že tako na tistem koncu, in večkrat odidemo praznih rok. Trgovine niso ravno po našem okusu, predrago. Meni ne pomaga, če so Pradini čevlji znižani 70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, če je osnovna cena 500 €.

Obisk outleta je v bistvu loterija, ker včasih imajo vraga in pol in to ugodno, včasih nimajo nič, ali pa so znižanja minimalna.

V Palmanovo gremo večkrat, prvič je bližje, drugič imajo trgovino GAP, kjer zagotovo vsaj hči nekaj najde zase, tretjič je zraven Tiare center. Se je pa tudi že zgodilo, da v Palmanovi nismo kupili ničesar.

tisti ki ste iskali športne zadseve v palmanovi, zakaj pa niste šli v bennet v paradamano. Tam ma champion svojo štacuno, cene pa so čist okej. Roba pa tud ne zgleda slaba, je pa tko kot večina, delana v poceni državah

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Kje je” bennet v paradamano” ? Ker iščem zimske trenirke bi prosila za translate kaj je trgovina in kaj kraj. Thanks vnaprej.

Par sekund klikanja. Ne vem, zakaj bi hodila tja, saj imajo championove trgovine tudi pri nas. Govorimo pa o outletih, ne?

http://pradamanoshoppingcenter.com/it/home-page/index

Kje je” bennet v paradamano” ? Ker iščem zimske trenirke bi prosila za translate kaj je trgovina in kaj kraj. Thanks vnaprej.[/quote]

mesto je Pradamano, blizu Udin. Ta trgovina Champion je pa v Bennetu. Benneta ne moreš falit. To je kt naš mercator centrer. ima velik sploščen B kot simbol .V bistvu veliko trgovin (če ne vse) ki so navedene v tem outlet centru se nahajao v bennetu. Ostale pa lahko klje v bližini (eurošpar in podobno). Kot če bi po neki industrijski coni lutal. so majčkn razmetane. Je pa kar velika zadeva. maš vse od bele tehnike (VIH, outlet elettrodomestici, do keramike, motorjev (skuterji), celo neke pohištvene štacune so tam če se ne motm. ne moreš pa pešačiti, ker vseeno niso trgovine tako blizu, tok da moraš z avtom malo raziskovat.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Kje je” bennet v paradamano” ? Ker iščem zimske trenirke bi prosila za translate kaj je trgovina in kaj kraj. Thanks vnaprej.[/quote]

mesto je Pradamano, blizu Udin. Ta trgovina Champion je pa v Bennetu. Benneta ne moreš falit. To je kt naš mercator centrer. ima velik sploščen B kot simbol .V bistvu veliko trgovin (če ne vse) ki so navedene v tem outlet centru se nahajao v bennetu. Ostale pa lahko klje v bližini (eurošpar in podobno). Kot če bi po neki industrijski coni lutal. so majčkn razmetane. Je pa kar velika zadeva. maš vse od bele tehnike (VIH, outlet elettrodomestici, do keramike, motorjev (skuterji), celo neke pohištvene štacune so tam če se ne motm. ne moreš pa pešačiti, ker vseeno niso trgovine tako blizu, tok da moraš z avtom malo raziskovat.[/quote]

Hvala, sedaj pa razumem. Lep večer ti želim še naprej.

Jaz pa sploh ne vidim razloga, zakaj rinete v palmanovo? Bolj bednega outleta še menda nisem obiskala…smo bili ta vikend v obeh omenjenih in bolj ali manj žalost
Nekaj smo našli v onem pri Benetkah Ampak niso to ravno firme, ki jih nosimo…gucci, prada, armani…

Dobiš v Dechatlonu v rednih trgovinah dosti ceneje in neprebrano in nezmatrano, kot ta Champion in Bennet.

Za italijanske verige velja: severnejo kot so, slabša je izbira in dražje je.

Če greste kdaj na dopust poItaliji, potem se izplača zavit v: Barberin*o ( pri firencah), potem Serrava*lle in Fidenz*a( pri Milanu), potem Franciacort*a (pri Brescii), pa potem La Reggi*a Caserta ( pri Napoliju), Mantova ( pri Mantovi), Vicolung*o ( ob AC A4 Milano-Torino), Molfett*a ( pri Bariju), Caste*l Roman*o ( pri Rimu)…

Zvezdice so vmes, ker drugače cenzurira in ne spusti skozi -za vsako besedo dodajte še O*u*t*l*e*t… brez zvezdic jasno.

Kakšne so cene v trgovinah v palmanovi outlet zelo me zanima saj imam namet kupiti nekaj majck za spomlad in me res zanima cese mi spalaca tam kako segajo cene majck itd…

Ravno ta vikend imajo še dodatno akcijo.
Preveri na netu.

V tistih južnih nisem še bila. Kaj počneš, da se toliko voziš po Ita?

V tistih južnih nisem še bila. Kaj počneš, da se toliko voziš po Ita?
[/quote]

Tudi dopust “se grem”, ker mi je Italija lepa, dosti lepša, ko kakšna Hrvaška….

Kako pa je z restavracijami v outletu Noventa di Piave, se da kaj pojest za normalno ceno?
Po slikah sodeč je to bolj na samem…

New Report

Close