Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek outlet village palmanova, kakšno priporočilo?

outlet village palmanova, kakšno priporočilo?

Zanima me, kdaj se splača iti, da je dobro založeno (malo večje številke), pa katere trgovine so dobro založene, ne samo neki čudni ostanki, x modeli. Ali se splača na razprodaje zdaj januarja ali počakat do marca na poletno robo? Same vozite ali je kakšen organizorn prevoz iz Ljubljane, ker mojega moža ne bom spravila.

Ostani boma, najboljsi nasvet ta hip.

Brez veze. Isto sranje kot v lidlu in koferju. Odvratno kot v teh socialnih trgovinah. Bila samo enkrat v lidlu in tem outletu in takega pofla nisem videla nikjer. Mercator je zakon.

Sem iz novogoriskega, zato poznam Outlet village, pa nimajo nobene hrane tam, samo obleke in pa sportno nekaj tudi za gospodinjstvo. Nikoli ne kupujem tam, vse je predrago, vecjih stevilk zelo malo.
Ce prides, se ti splaca da gres se v ta nov Tiare shopping v Viles, tam pa je vsega in svasta za ful nizje cene, svetujem pa da si vzames minimalno 4 ure za popoln obisk le tega ker je res ogromenpa se Ikeo ima zraven. Lp!

Sem bila včeraj v Palmanovi Outlet in v Tiara ob Ikei.

V Tiaro ne grem več, sicer so cene v povprečju nižje, je pa bolj moda za mlade. V decembru so bile cene ugodne – ob odprtju trgovine, sedaj pa se mi zdi, da že postajajo normalne. Itak so sedaj razprodaje, vendar mene moti, ker je to tako veliko, pa še tako je speljano, da te pelje po vseh trgovinah, pa skozi Ikeo tudi ne moreš po bližnjici. Meni osebno je preveliko, prevroče, preveč ljudi…

Palmanova pa ima boljše izdelke, so sicer kakšen euro več, ampak so pa zagotovo zelo kvalitetni. Pa še vseč mi je koncept trgovin. So pa že znižanja od 30 do 70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

izplača se počakati še kakšen teden, potem pa iti pogledati kaj imajo, ker znajo kar dobro znižati. Lani sem si (še pred znižanjem) ogledovala od Botticeli čevlje – full so bili hudi – pa tudi cena – v redni prodaji 400 eur, v outletu 220 eur, potem pa so jih znižali še ene 3 x in na koncu sem dala za njih 29 eur. Čevlji – salonarji – usnjeni, modni, elegantni – za vedno lepi. Taki nakupi se splačajo.

Enkrat morš priti pogledati, pa vidiš kako je. Se pa v Palmanovi in Tiari kriza zagotovo ne pozna!

Ja se strinjam da je tam v Tiare gromozansko veliko. Ampak tam v outletu znajo prav lepo nategovat,cevlji si rekla da prvotno 400, evr, pa potem 220, in na koncu 29 evr? Ce so jih oni kupili za 20 evr, in prodajali pa bi za 10x vec…Tam sem enkrat vidla ene zelo lepe kozarce od enega designerja, mislim da je bilo 12 kozarcev enih 250 evrov, pa mi je prijateljica povedala ko so imeli znizanja da so jih prodajali za okoli 50,00 evrov, kaksna je torej realna cena?
Ma sej je drugac v redu samo si moras res cel dan zrihtat za vse to videt in pregledat potem si sama ustvarihsidejo in bos videla za drugic.

eden je outlet Vileš -mlajši, kjer imajo obleko in malo gospodinjskih pripomočkov. Drugi je pa nakupovalni center Palmanova- tega se pa spomnim 20let nazaj in menda še obstaja. Kupovali smo vse od hrane do tehnike do bundic za otroke.

za Dva nakupovalna centra,

decembra so v Vilesu odprli novo TIARE Shopping, poglej malo na netu, to je dalec najvecji v okolici,
v Palmanovi to pa je nekaj drugega.

spremljam komentarje, ker s težavo kupim zimsko obutev. Bom počakala, da bo še kaj drugega kot Daichman. Iščem zamenjavo za Francomartini.
Lahko pa priporočim Noventa di Piave ?(tisti outlet pri Benetkah). Šlank gospodične se lahko oblečejo od glave do peta.

Hvala za namig.

zanima me ali prodajajo tudi all starke zato ker so v sloveniji kr drage

lp

Tu si navedla 2 isti stvari saj je center palmanova in outlet villige isto…drugace pa je v tiare bol za mlade saj imajo terranovo, newyorker, h{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}m in take mladostne trgovine, ki nimajo vecjih stevilk…v outlet pa so bolj trgovine za elegantne in prefinjene ljudi in tudi druge

New Report

Close