Outleti
Noventa di Piave pri Benetkah. Hči (40) najde veliko, jaz (62) pa medtem zavijem v Villeroy Bosh po porcelan. Na poti tja se ustavi še v Palmanova outlet Village. Obema je všeč Ixos, tako obleke kot obutev. Na načrtu outletov si poglej firme, če ti ustrezajo cenovno in dizajnersko.
V Zg sem bila pred cca 6 leti konec oktobra pa sva bili obe razočarani.
Mcarthurglen outlet pri Benetkah ima v glavnem same “hude” firme, kjer so tudi outlet cene precej visoke, vsaj zame, pa imam plačo malce nad povprečjem. Sem bila enkrat mimogrede in nisem našla nič uporabnega zase.
Palmanova je cenovno nekoliko ugodnejša, ampak spet ne toliko niti ni takšne izbire, da bi se mi dalo vozit do tja.
V outletu Roses (ni ravno pri Zagrebu) sem bila lani ravno za black friday vikend, na tone bund po ugodnih cenah, res nisem iskala nič konkretnega, ampak tudi tako mimogrede mi ni nič zanimivega (in ugodnega) padlo v oči.
A nekateri res toliko kupujete in dobite tako ugodne stvari, da se vam splača hodit tako daleč? Jaz vse, kar potrebujem, najdem po čisto spodobnih cenah v Ljubljani.
Mcarthurglen outlet pri Benetkah ima v glavnem same “hude” firme, kjer so tudi outlet cene precej visoke, vsaj zame, pa imam plačo malce nad povprečjem. Sem bila enkrat mimogrede in nisem našla nič uporabnega zase.
Palmanova je cenovno nekoliko ugodnejša, ampak spet ne toliko niti ni takšne izbire, da bi se mi dalo vozit do tja.
V outletu Roses (ni ravno pri Zagrebu) sem bila lani ravno za black friday vikend, na tone bund po ugodnih cenah, res nisem iskala nič konkretnega, ampak tudi tako mimogrede mi ni nič zanimivega (in ugodnega) padlo v oči.
A nekateri res toliko kupujete in dobite tako ugodne stvari, da se vam splača hodit tako daleč? Jaz vse, kar potrebujem, najdem po čisto spodobnih cenah v Ljubljani.
[/quote]
Enako. Kar je tam normalnih znamk (ne najdražji kreatorji, ker teh pač ni povsod), se v vsakem šopingu centru najde boljše akcije in več robe. Mi smo iz teh outletov šli praznih rok in vse nabavili vse v Tiare. Z eno besedo – krneki. Ostanki od ostankov za drage pare.
[/quote]
Enako. Sploh če malo planiraš in počakaš kakšno razprodajo.
Tudi če grem v tujini v šoping, ne iščem outletov in raje iščem akcije in popuste.