Outlook 2000 – ponovno
Na žalost mi pri prejšnjem problemu ni znal nihče pomagati in upam, da bom tokrat imela kaj več sreče.
Ne razumem, zakaj -ko pošiljam iz outlooka- mi č-je spremeni v c-je. Isto se zgodi, ko si nekaj zapišem v taske ali contacts… Vsi ostali šumniki pa grejo normalno skozi. V čem je problem in kako lahko to popravim?
Maš nastavljeno jezik slovenščina?
Za maile sem pogrintala kje je težava. Imela sem naštimano na w europe. Še vedno pa mi ni jasno zakaj se to dogaja tudi drugje (tasks, calendar…)??
Napakco si bržkone napravila že med instalacijo Win2000, tudi na xp-jih se lahko pripeti podobno, če uporabnik med instalacijo ne poskrbi za pravo izbiro področja in jezika.
Včasih ne pomaga drugo kot ponovna instalacija. Morda kdo drug ve boljšo rešitev?
Argghh, ti naši šumniki. Le čemu jih imamo?
Pa ne nooo… Sem pomislila tudi na to, ampak sem kar upala, da je razlog drugje. Res je, da sem bila pri instalaciji sami malce nepazljiva, vendar sem kasneje poštimala tako kot je treba. V bistvu me j… samo Outlook, drugje še nisem zasledila težav s šumniki. Če ima kdo idejo, kako rešiti problem bom zelo vesela, drugače bom pač na novo inštalirala Office in po potrebi še windowse. Še dobro, da imam disk že razdeljen na dve particiji… :>
Morda pa samo Outlook uporablja kakšne sistemske fonte, ki ne podpirajo našega nabora. Malo bolj natančno preveri nastavitve.
Forum je zaprt za komentiranje.