Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek outlook ekspress – inbox prazen

outlook ekspress – inbox prazen

Mi lahko kdo pomaga? Inbox v Outlook ekspressu se mi je popolnoma spraznil. In zdaj sem brez vseh sporočil. Zelo dolgo časa se mi je odpiral, ko pa se je končno odprlo, sporočil ni bilo več. Jih lahko na kakšen način prikličem nazaj? Med izbrisanimi jih ni.

Mogoče se je pa samo mapa skrila, ker je prevelika? Najboljš, da kakšnemu računalničarju rečeš nej pogleda, če sporočil nisi sama brisala, zakaj bi izginila…

lpm

Poglej v druge mape; mogoče si samo prestavila celotno mapo v eno drugo..

Drugače pa gre s kako varianto OE recovery programa dobiti nazaj vse, tudi izgubljene zaradi 2G napake (preverjeno).

nova
Uredništvo priporoča

Na kateri strežnik imaš nastavljen Outlook (email accounts, email račun)? Ali dostopaš do tega strežnika le z enega računalnika, ali dostopaš do strežnika še z drugega računalnika, ali z drugega klienta na istem računalniku?

Včasih se zgodi, da imaš nastavljeno tako, da ti en klient pobere pošto s strežnika v svoj lokalni Inbox in to pošto na strežniku pobriše. Ko do strežnika dostopaš z drugim klientom ali iz drugega računalnika, pošte na strežniku ni več – Inbox je prazen. Je pa ta pošta sedaj stranjena lokalno v Inboxu drugega klienta. Ali je to morda primer pri tebi?

Ali je Inbox na tem strežniku s tvojega Outlook klienta sploh še dostopen? Ali lahko sprejmeš testni mail, če si ga pošlješ?

Torej, če povzamem:

– do katerega e-mail strežnika dostopaš?
– ali dostopaš z enim Outlook klientom z enega računalnika, ali dostopaš še kako drugače?
– preveri, če imaš v nastavitvah Outlook računa nastavljeno, da klient pusti maile na serverju in jih ne briše

Mislim, da niso problem nova sporočila, ki jih ni več na strežniku, ampak “stara”, ki jih je imela v mapi “prejeto”.

sistemci so ti zbrisali inbox, ker si imela prevelikega in je preveč obremenjeval sistem.

hvala za vse nasvete. Do pošte dostopam samo z enega računalnika in verjetno bo krivda res v preveliki zasedenosti inboxa. Sem se že povezala z mojim računalničarjem in mi bo ob prvi priliki pogledal, kam se je vse skrilo. Hec pa je, da tudi novih sporočil ne sprejmem več. Do njih lahko pridem le direktno preko web.mail.siol.net.

New Report

Close