Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Outlook ne sprejema mailov

Outlook ne sprejema mailov

Imamo Telemach in njihov mail na outlooku. Ze nekaj dni imam tezave s sprejemanjem mailov, zdaj se pa ze cel dan matra in nic. No, cisto nic ne, ker ene dva maila mu je pa ratalo sprejet.

Ima kdo idejo, kaj bi bilo narobe?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Tole mi napise za napako:

An unknown error has occurred. Account: ‘pop3.telemach.net’, Server: ‘pop3.telemach.net’, Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800C0133

kadar meni nagaja najprej resetiram modem, drugače pa kličem na Telemach
080 22 88

Lp, T.

Lahko, da je napaka pri njih, lahko pa je pokvarjen outlook, če pa imaš več kot 2 gb velik inbox potem ga moraš pa najprej sprazniti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Spraznila sem inbox, klicala sem na Telemach in nimajo pojma, resetirala racunalnik in modem, pa nic.
Sem pa pozabila geslo za mail, da bi ga lahko odprla preko Telemachove strani.
Drugace pa, meni ta Telemach ze nekaj casa para zivce, ker so kar naprej neke motnje. A to samo pri meni al tudi drugje?

Ne, to ni Outlook ampak Outfuk!…POtegni dol Mozzillo FireBirda, naredi account po navodilih še enkrat, resetiraj in mora delat.

New Report

Close