Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ovaj narod niko ne sme da bije III.

Ovaj narod niko ne sme da bije III.

Ja, tako nekako. Zdaj so kar naenkrat cigani krivi za vse. Da imamo prenizke plače, da moramo registrirati vozila, da moramo vse plačevati … Pa so v bistvu samo zanemarljiv kamenček v mozaiku.

Zgleda da lahko vsak doktorira iz nogometa in Ciganov. Medtem ko je privatiziranje vzajemne, koncesije v zdravstvu, fiskalna politika in ostala področja, ki bistveno bolj vplivajo na naš vsakdan, očitno pretežka snov za tale forum.

Jaz se pa sprašujem, kakšni so to policaji, če pustijo da jim civilisti pregledujejo avtomobile. A so Ribnčanje še bolj nasilni od Ambrušanov ?
Če je to res, mi je sedaj malo bolj jasno, zakaj so si Strojanovi v Ambrusu toliko upali…

Sam še stone, sem prav vesela da je tako, da ni časa po nas ( po zdravstvu, zdravnikih, sestrah..)pljuvat…Hura, time aut…

Hehe… ko jih bojo naselil zraven tebe, se boš tud ti kr na lepem nehala sekirat zarad globalnega segrevanja… in se ubadala s tem, kako je tvoja bajta kr na lepem izgubila 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vrednosti…

Na vrednost nepremičnin menda poleg lokacije (oziroma ponudbe in povpraševanje) ter velikosti še najbolj vpliva starost strehe in material okenskih okvirjev. Mogoče še klima.

Mujo,nemam kuče, nemam krova…

Tlele si pa fejst v temo brcnil.

New Report

Close