Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ovalni pekač

ovalni pekač

Kljub odličnemu pečenemu piščancu (ali pečenki, saj je vseeno) me vedno znova totalno razjezita dim in smrad, ki se pri pripravi kadita iz pečice. Odlično rešitev ponuja ovalni pekač iz tv, vendar se sprašuje, ali se jed res lepo zapeče če vlaga ostane v posodi? Mi lahko kdo pomaga z izkušnjami? Res ni drag, a že tako mi preveč neuporabnih stvari jemlje prostor po omarah.

ni vazno kaksna je posoda,vazno je kaj je notri.Pa dober tek!

Moja babica ima podoben pekač, vendar pa ne iz TV prodaje. V njem pripravljene jedi so super.
LP, T.

Tisti iz Tv reklame je zelo majhen. En normalen piščanec ne gre noter. Preverjeno.

A če dobim večjega: kako se jed hrustljavo zapeče če v njem kroži para? (no ja- če rečete da se zapeče niti ni važno kako. Važni so rezultati).
Hvala!!!

Saj najbrž ni neprodušno zaprt, torej se hrana še vedno lahko zapeče. Pri nas doma imamo eno podobno zadevo (komplet dveh pekačev, ki sta narejena tako, da je eden za pokrov), in vse, kar pečemo, je vedno lepo zapečeno.

tega ne kupovat ker se v tem kvazi poceni ovalnem pekaču hrana samo skuha in ne speče kot to kaže v tv-prodaji najlepše se doma piščanec speče v pečici

New Report

Close