Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ovčje krzno za v otr.voziček

ovčje krzno za v otr.voziček

Zdravo,

za v otroški voziček iščem nekaj toplega za pod ritko. Zanima me, ali se še kaj drugega obnese poleg ovčje kože. flis je najbrž pretanek, kaj pa kako umetno krzno? če je ovčka še vedno najboljša (prilagajanje temperature?), kje razen v Baby Centru jo imajo (po možnosti v Lj.)? Tam je namreč draga (40 EUR). Na tržnici BTC je nimajo. Ali ovčka ohrani svoje lastnosti, če jo oblečem v bombažno blago ali flis?

Hvala za odgovore.
Lp

Ja, najbližja planina ti proda jagenjčka zelo poceni, brez davka. Ga zakolješ, slečeš in tvojega sončka ne bo zeblo v ritko. Pa še kosilo bo – če rabiš recept , jih dobiš na monu zastonj !

Poglej na stran podjetja Soven, imajo trgovino tudi v LJ.

na stojnici v Supernovi na Rudniku, cena je nekaj čez 20€

rd, si to videla sedaj, pred kratkim? A to je spodaj v “avli” pred Mercatorjem?

beee beee, če bi obstajalo kaj drugega, bi veliko raje tisto, kaj ni to razvidno iz vprašanja?

Kupi 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naravno volno (jaz sem jo kupila preko interneta), pa spleti odejico. Je ravno tako v redu.
Nisem med najbolj zagretimi zagovorniki živali, tudi meso jem, ampak da bi krzno nosila ali dajala otrokom pod rit, to pa fuj in fej.

Ni nobene potrebe, da bi kaj dajala pod rit. Oblečeš v kombinezon in mu je toplo tudi pozimi na -10.

Na glavni tržnici v Ljubljani je posebna stojnica s krznom. Mislim,da cene ne dosegajo že omenjenih.

V Ikei imajo te zadeve po par evrov, mislim, da je bla ena koža po 5 😉

videla čez vikend, imajo ovčje kože. Je spodaj v avli poleg trgovin s perilom mislim da je Intissimi.

tudi jas sem kupila vrečo pri Ebru za dojenčka , je res v redu, toplo in se otrok ne poti. Poleti sem jo v vozičku samo preobrnila, tako, da je nastala podloga za pod ritko. Brez potenja smo preživeli prijetne morske počitnice. Res neverjetno!

New Report

Close