Overlock Pfaff ???
Spoštovani forumaši!
Zanimam se za overlock stroj od Pfaffa, ki ga Lidl v ponedeljek ponuja po zelo ugodni ceni. LINK
Kakšno je vaše strokovno mnenje? Ga kdo ima doma? Je tih? Bi ga vi kupili če bi rabili overlock?
Hvala in lep teden še naprej!
Lidlca
Pozdravljena
Tudi jaz sem ga videla, vendar sem malo skeptična glede nakupov tehnične robe v Lidlu. Poleg tega sem opazila ( ali vsaj tako je videti v letaku ), da je ogrodje stroja plastično, kar pa naj ne bi bilo dobro, saj se baje hitro polomi.
To je samo moje mnenje, za kakšno bolj strokovno mnenje, bi se moral javiti kdo, ki se res spozna na stroje.
Tudi jaz sem ponavadi skepticna do nakupov v Lidlu ampak navadni sivalni stroj Singer symphony sem tudi kupila v Hofru (zame je to isto kot Lidl): in mi dela potiho, brez problemov, lepse sive kot bagat… V 3eh letih se nisem imela problema z njim. Kovinskega stroja tako ugodno ne bom dobila… Ne vem kaj naj naredim… Ful bi ga imela, pa se vseeno bojim da se ne bom zafrknila.
To je odlično, če nimaš problemov z njim. Mogoče še malo pobrskaj po internetu, če so kje objavljena kakšna mnenja uporabnikov o tem stroju in se potem odločiš. Sicer so overlock stroji po 500 e in več, tale Lidlov izgleda čisto ok. vprašanje je pa res, koliko časa bi tudi delal ok, ne samo izgledal ok.
Pozdravljena!
Meni je delal 2 dni in se je takoj nekaj premaknilo v spodnjem delu in ne dela. Ko sem zahtevala kupnino nazaj ker so vsi stroji isti mi je rekla da bi mogla v istem dnevu vrnit stroj…da lahko samo zamenjajo. Nato sem ga reklamirala in pripisala da zelim kupnino nazaj. Zdaj bo o tem odlocal servis…