Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ozempic

Ozempic

Ali z ozempicom izgubljas tudi tisto trdovratno globoko notranjo mascobo, tudi okoli organov npr. ali je to res da izgubimo samo misice? Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Cukrasta, 22.01.2025 ob 17:31

Ali z ozempicom izgubljas tudi tisto trdovratno globoko notranjo mascobo, tudi okoli organov npr. ali je to res da izgubimo samo misice? Hvala

izgubis ker zmanjšaš obroke nisi več lačen, posledično izgubiš veliko 4kg – 7kg mesečno odvisno… za več mi lahko pišete na 040237301 srečno

V pol leta izgubiš 15 do 20 kg brez vsakega truda. Fajn je, ko nimaš nobenega apetita. Ciljno težo moraš pa potem znati obdržati. Tehtanje vsak dan.

Meni pomaga pri sladkorni tip 2, hujšam pa ne

Kakšno dozo pa jemljete?

Ja pa vi veste zakaj hujšate? Zaradi tega, ker vam je tak prekleto slabo, da tak ne morete nič jest in zaradi tega posledično gredo kg dol. Ne vem če je vredno, da ti je od jutra do večera slabo in ti gre na bruhanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Galea725, 20.05.2025 ob 09:00

Ja pa vi veste zakaj hujšate? Zaradi tega, ker vam je tak prekleto slabo, da tak ne morete nič jest in zaradi tega posledično gredo kg dol. Ne vem če je vredno, da ti je od jutra do večera slabo in ti gre na bruhanje.

Mogoče je tebi slabo, jaz sploh ne vem, da ga jemljem. Edina slabost, ki jo občutim je pri pretirano mastni ali sladki hrani.

*****************************************************************************************************

Jem normalno, manjše porcije, občasno celo začutim lakoto. Obroke imam skrbno načrtovanje, ne preskakujem obrokov.

Hujšam pod zdravniškim nadzorom, vsak mesec pregled. Tam vidiš, koliko špeha ali mišic si izgubila.

Če znaš angleško, imaš na redittu par normalni tem nas uporabnikov. Stranski učinki so pri nekaterih, večina jih nima. Če je slabost prehuda, lahko zamenjaš zdravilo.

Ozempic face/ass je larifari. To je stranski učinek VSAKE diete, kjer izgubiš 20+ kg. Hujšanje ni hitro, dol gre nekih 3-4 kg na mesec. Lahko pa nič ne ješ in izgubiš tudi več. Tega nihče ne priporoča. To je Hollywoodski način hujšanja, doza na polno pa stradat, da so hitro suhe.

New Report

Close