Ozempic izkušnje
Poglej ta video
Izkušnja odlična sem drugi teden na 1 mg dozi, pred tem sem bil 4 tedne na 0,25, pa 4 tedne na 0,5.
Kilaža počasi pada, nekje pol kile na teden, cuker pa 5,4 glikirano povprečje zadnje 3 mesece.
Edino te zadnje novice da povzroča slepoto na eno oko, to mi pa ni preveč všeč, če se izkaže novica za resnično grem nazaj na tablete.
Hči, 18.02.2024 ob 07:46
Mami so zaradi visokega itm predpisali ozempic. Seveda se mora držati tudi diete. Zanima me, če ima kdo izkušnje, kako se je počutil, je res pomagalo pri hujšanju… Hvala. Lepo nedeljo.
Najboljši ozempic je fitness 3x na teden in dietna omejitev – jesti samo doma, pa še to ne ocvrto in ne sladkarij. Rojstnih dnevov in praznovanj se izogibati kot kuge, ker sicer se ta kar vrstijo. Si zamišljate, da imamo vsi rojstne dneve v zamiku 2 tedna in potem še prazniki, pa poletni pikniki, pust, hallowen, itd – same priložnosti za požrtije? Zabav in praznovanj na stotine, teža pa gor.
Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih,kilogrami pa niso se vrnili.