Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ozempic izkušnje

Ozempic izkušnje

Mami so zaradi visokega itm predpisali ozempic. Seveda se mora držati tudi diete. Zanima me, če ima kdo izkušnje, kako se je počutil, je res pomagalo pri hujšanju… Hvala. Lepo nedeljo.

Poglej ta video

( https://youtu.be/Ek3b5Y0YAiQ?si=OspgHoxnwKViU3E2 )

Z ozempicom vsi drastično shujsajo. Nekaterim prevelika koža visi vsepovsod.

Kolega je bil ko sod, nizek in ene 120 kg. Z Ozempicom je prišel na 10 kg. Zdaj jih ima 125. Ni čudežne palčke za hujšanje, samo manj je treba jest in malo lačen it spat. Bolj pomaga postenje 16:8. 16 ur posta in 8 ur prehranjevanja.

Ali fasting mora biti voden? Mika me to postenje, a ne upam na svojo roko.

Najprej je treba do zdravnika za zdravljenje debelosti. On ti predpise bel recept. Ni pa to poceni. Pregled, izvidi, recept…vse je samoplačniško .

Kar pridno jemljite to! Jaz sem rajši kupil delnice Novo Nordisk in sem zadovoljen kako lepo rastejo in mi izplačujejo dividende, pa čeprav v DKK.

Prodam 1mg

Na 040sedem 81 seden nula osem

Zanima me kje dobit beli recept?

Lp

Izključno in samo pri zdravniku

Sam za info, na Slovaškem je skor 3x ceneje kot pri nas. Pri nas je 65€, na Slovaškem 16€.

Izkušnja odlična sem drugi teden na 1 mg dozi, pred tem sem bil 4 tedne na 0,25, pa 4 tedne na 0,5.

Kilaža počasi pada, nekje pol kile na teden, cuker pa 5,4 glikirano povprečje zadnje 3 mesece.

Edino te zadnje novice da povzroča slepoto na eno oko, to mi pa ni preveč všeč, če se izkaže novica za resnično grem nazaj na tablete.

Ima super izkušnje.  Imam večjo dozo, to je 1mg in sem v dveh mesecih shujšala 7 kg. Nimam nobenih stranskih učinkov,  hujšam pa brez problema, ker ne občutim nobene lakote.

Res pomaga, preverjeno. Tudi občasna slabost sčasoma izgine.

Odgovor na objavo uporabnika
Hči, 18.02.2024 ob 07:46

Mami so zaradi visokega itm predpisali ozempic. Seveda se mora držati tudi diete. Zanima me, če ima kdo izkušnje, kako se je počutil, je res pomagalo pri hujšanju… Hvala. Lepo nedeljo.

Najboljši ozempic je fitness 3x na teden in dietna omejitev – jesti samo doma, pa še to ne ocvrto in ne sladkarij. Rojstnih dnevov in praznovanj se izogibati kot kuge, ker sicer se ta kar vrstijo. Si zamišljate, da imamo vsi rojstne dneve v zamiku 2 tedna in potem še prazniki, pa poletni pikniki, pust, hallowen, itd – same priložnosti za požrtije? Zabav in praznovanj na stotine, teža pa gor.

Sladkor pod kontrolo, hujsanje pa ne gre tako hitro

Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih,kilogrami pa niso se vrnili.

New Report

Close