Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ožji pralni stroj

ožji pralni stroj

V kopalnici nam kronično primanjkuje prostora tako, da se komaj lahko obrnemo. Odločili smo se, da pridobimo nekaj prostora z nakupom ožjega pralnega stroja. Takega, ki se polni spredaj, da ga lahko potisnemo pod kopalniški pult in tako pridobimo tudi nekaj odlagalne površine. Malce sem brskala po netu in našla kar nekaj ommenjenih pralnih strojev, vendar pri večini je polnitev do 4,5 ali 5 kg, kar je za naše potrebe nekoliko premalo. Sem pa zasledila, da Hoover lahko opere do 6 kg perila. Krasno. Sem pa malce sem skeptična, ker aparatov omenjenga proizvajalca ne poznam. Doma smo namreč v Velenju in do sedaj smo prisegali izključno na Gorenje. Z drugimi proizvajalci nimam izkušenj, za Hoover se danes celo prvič slišala oz prebrala. Ima kdo ožjo varianto?

Prosim napišite svoje mnenje ali izkušnje.

Toliko kot jaz vem, je Hoover dobra znamka. V dezeli Hooverja pa je, ti lahko zagotovim, Gorenje “no name” znamka z zelooo nizko ceno.

no, tudi mi smo iz velenja, dosedaj zapriseženi gorenjevci, pa sta naša dva zaradi male kopalnice prav tako kupila tega mini hooverje. Zaenkrat sta zadovoljna.Kupila pa sta ga v big bangu.

Pa Candy ga tudi ima, zelo podobnega Hooverju.

Jaz imam BOsch wfc 2060, pa sem tudi zadovoljna z njim.

New Report

Close