Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oznanilo

oznanilo

ura bo kmal pet, pa zdej že lohk povem, da je jani preživel noč živ in zdrav in cel:-))))))
garal je pa kot črnc:-))
pa telefone je dvigval, pa muzko vrtu:-)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

aha , dobro.
Me je skrbelo do sedaj , zajček zaradi tega ni mogu spat.
Ok , zdrava sta oba , živa tudi pa grem spat 🙂

Mislim,a nista mogla prej povedat,bi še jest en mal težila vama po tel..hehehehe

Janček……lepo nočko,četudi bo dan in štefka tebi tak isto…lepo pančkejta……

P.s. sem mislila da je že nedelja,pa maša pa oznanilo po maši..hehehehe

hm, za koga te je skrbelo?
Njega …al zame?!
:-))
pa lepo spi zajček,…..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehehe, je pa fajn, da je bil tko zaspan, da še sem gor ni utegnu pokukat, da bi vidu, da je šlo pomembno obvestilo v javnost :-)))))

lahk ga je blo teb biksat tuki gor, k si mela samo slušalke.. jest pa 300 knofov pa telefon pa una k je pela adventno pesem.. ma to si pisala glih tistikrat :)))))))))))

no Jani mora povedat da je spal 3 ure, zdej ga neki tišči k tlom pa bo treba za eno uro na kavč, ob 7. pa na žurko.. matr.. kdaj bomo pa spali :))))

fejst bod štefi pa upam, da sva 1.1. dopoldan skup na programu :))) je blo prov fino :))

moj zajček :))))

JTLC!!!!!! vlik!!

ježeš:)

na kvadrat

bejš hitr na kavč, da boš pol vsaj nared za žurko,
mislm…

al pa če kr tam ostane če se mu kakšna fejst pridruži

ja ne de

seba ma tut žurko zdej ob 16.00. Bo strojno fiziko poslušu 4 ure. Komaj čakam

ne bit živčn:)

sej nisem

Lepo se imej

Severnica – guiding my way with its light

tudi ti !!
ukaz močnejšega, starejšega , mogoče celo pametnejšega .-))))))))))))))

New Report

Close