Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem P 406, megane, audi A3, Focus?

P 406, megane, audi A3, Focus?

Odločam se za nakup rabljenega avtomobila do 1,5 milj sit…!
Za katerega izmed sledečih bi se vi odločili: Peugeot 406, Renault Laguna, Audi A3 ali Ford Focus…! Cena, poraba, vzdrzevanje, zanesljivost, oprema…
Najbolj se mi sveti P 406, ker je lep, relativno poceni glede na opremo ki jo ima…Hvala..!

Nic nisi napisal za kaksne motorje in opremo gre.
Tako se zelo tezko resneje debatira o temu.
Sicer pa ce res generaliziramo je definitivno Audi A3 na prvem mestu po mojem mnenju. Vsekakor pa je Peugeot zame najslabsa izbira, ker imas z njimi vec muk kot koristi…veckrat preverjeno…

predlagam ti rover 45

Kupujem avto,

pred nosom mi je sp…du Megane Coupe l.99, zdej sem našla Roverja 400 l.98 ,1.6. Ne vem ali je to ok. Mislm a so to dobri avti, se ful kvarijo, kaj se kvari….so dragi deli…?

Hvala.

sam imam peugeota 406! vozim ga že 4 leta in ni bilo nobenih problemov!!! edino kar me moti je, da je bencinar in ima porabo pri zlo,zlo lahki nogi poleti 9,6 litra. Pozimi pa tudi do 11,5 litra na 100 km. Res pa je da imam samo mestno vožnjo. moja izbira je definitivno peugeot, s tem da bi moral dobro prespati z milijončkom in pol pod glavo preden bi se odločil. trenutno se bolj nagibam proti kakšnemu japoncu…..mogoče tudi ford c-max ali megane grandtour….

pa dobro izberi!!

New Report

Close