Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek P O Z O R !!!! Protopic in Elidel

P O Z O R !!!! Protopic in Elidel

Za vse tiste, ki uporabljate ali ste uporabljali Protopic in/ali Elidel si oglejte tole:

Za znoret!!!

Za kaj se uporablja ?

Za atopicni dermatitis in druge kozne bolezni.

Lahko na kratko obnoviš?

fajn… jest se pa že dober let mažm z Elidelom…. Ful fino… Mislim sploh ne vem kaj naj si mislim…

Jaz sem ga za hčerki dobila pred parimi meseci, pa ju, hvala Bogu, še nisem niti enkrat namazala, ker simptomi niso prehudi. Očitno je vseeno bolje občasno uporabljati Steroidna mazila kot je npr. Elocom.

Elidel sem uporabljala sama nekaj mesecev med drugo nosečnostjo, ker Elocoma zaradi dolgotrajne uporabe nisem več smela.
Sedaj pa to!

Kot je napisala Titi, očitno bo bolje sem in tja kakšno steroidno mazilo, čeprav nam je lani poleti dermatolog predpisal Elidel ravno zato, da bi se ognili teh mazil… potem pa prebereš tole. Glede na to, da ima naša 12-letnica težave le občasno, bom tole kremo zagnala v smeti 🙁

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

A bi lahko katera malo več povedala kaj piše?
Hvala

V uvodu piše, da sta ti dve zdravili, ki se uporabljata za dermatitis karcenogeni in lahko povzročita limfom, še posebej so v nevarnosti otroci. Uporabljali naj bi se samo v primeru, da druga terapija ni uspešna in na škatlici mora biti opozorilo, da povečujeta možnost nastanka raka. ……na kratko……….

pozdravček

Wind

p.s.: da se nebi preveč ustrašle…..malce si preberite stranske učinke na zdravilih, ki jih uživate vsak dan…..zame je bil totalen šok ko sem prvič prebrala vse kar piše na navodilih priloženih kontracepcijskim tabletka, da o ostalih zdravilih niti ne govorim……..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close