Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek p r e d i n

p r e d i n

a kdo ve kje se da ta knjiga kupit? v mislih imam klasične trgovine, ne spletne…hvala 100x

jao jaz ga pa videt ne morem

Pa sem mislila, da sem edina, ki ga ne prenese.

Ne, nisi edina, še ena tle 🙂

Pa jaz tudi. Bljak od tipa.

V knjigarni Mladinska knjiga (Maribor, Europark) sem jo videla.

Tudi jaz ga ne prebavljam. Tako zoprnega tipa pa zlepa ne najdeš. O petju pa itak ne bi. Bljak zares!!

Bruh od bruha. Ravno danes sem v eni trač reviji brala, da si v novem letu želi ponovno odkriti kako je to, če imaš prosti čas. A vsako soboto se tip šeta po tržnici, lepo na izi kupuje zelnjavco, pa kavica pa to….

Predin… joj, ta prdonja… njegove glasbe res ne prebavljam… in potem ti tak talent začne razpravljat o kakovosti glasbe… mislim, halo!?!

Bruh…

Ne vem ali je to provokacija, ali pa ste vse zgoraj v mentalnem razvoju obstale na točki, kjer vam rumeni tisk posreduje informacije. Verjetno je ta trič trač še edino kar dojamete s svojimi malimi možgančki.

Kar se tiče pa glasbe Predina, pa pustimo vsakemu svojo izbiro. Tudi o Saški Lendero in podobnih, bi lahko dolgo debatirali, pa ta podzemni nivo ni primeren.

Bi še pisala, pa se mi ne ljubi …

predikaka

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

New Report

Close