P. RUPNIK na TV TEDNIKU
Anonimno 8656, 31.03.2025 ob 21:20
Menda se je Rupnik že pokesal in zmolil pokoro. Tako, da lahko sedaj mirne vesti fuka naprej. Tudi nadškof Šuštar je bil pokvarjenec. Še dobro da mu je Kučan izklopil mikrofon.
tudi UKZ je pokvarjenka…fuka v drzavnem zboru s porocenim modkim, golob fuka deklarirano prostituko, asta vrecko se je priklepala k radiatorju in se fukala, luka mesec ne more fukat ce ni pod vplivom kokaina….edino nika kovac je nedolzna…v desno uho….se kaj jebeni levaki?
Julij Cezar, 31.03.2025 ob 21:29
tudi UKZ je pokvarjenka…fuka v drzavnem zboru s porocenim modkim, golob fuka deklarirano prostituko, asta vrecko se je priklepala k radiatorju in se fukala, luka mesec ne more fukat ce ni pod vplivom kokaina….edino nika kovac je nedolzna…v desno uho….se kaj jebeni levaki?
Si pa zelo poučen, kaj se dogaja v parlamentu, a oči pa obračaš stran od sobe v kateri Maljevac nabija tvojo mamo.
Sovražim Janšo!!, 31.03.2025 ob 21:41
Si pa zelo poučen, kaj se dogaja v parlamentu, a oči pa obračaš stran od sobe v kateri Maljevac nabija tvojo mamo.
zakaj bi mene brigalo kako tebe maljevec natepava?kak poseben razlog da bi moral to vedeti?ne?..se mi je zdelo….in rdeca goljufinjs svetlana makarovic…plagiatorka ki jd dprejela ukradenih 8530 eur od poscane radiatorske kuzle aste?ksko njeno zdravje, se stara pofuklja se ni obesila na debelo crevo od maljevca,?se bo se ze hehe
Hkhkhl, 31.03.2025 ob 21:49
Kot ponavadi, ne štekaš, desnakar – bistvo je v sporazumnosti. Ne pa v naslajanju nad dogajanjem med rjuhami, karkoli že sproducira tvoja perverzna domišljija. Je čisto vseeno, dokler so vsi za. In žrtve Rupnika niso bile ZA! Ja?
si bila ti kljusa zraven?nisi…pol pa drz jezik….99%medijskih odmevnih posilstev se je izkazalo za LAZI S STRANI ZENSK…ZADNJI PRIMER JE DANI ALVES KJER JE 22 KURVETINA LAGALA O POSILSTVU…….torej tudi tem laznivim nunam ni za verjet kot ni tini gaber
Odkar sem bral in gledal dokumentarce in filme kaj vse so nune počele po sirotišnicah, ne verjamem da je katera nedolžna. Morda katera pod pasko še, drugje pa ne.
Je pa sila zanimiv ta trend, kako se jim spomin prebudi sele po desetletjih, da do bile “zlorabljene”. In nune so zaenkrat zadnji trend. Katere se bodo naslednje “spomnile spolnih zlorab”?
modrivrag, 31.03.2025 ob 21:53
Odkar sem bral in gledal dokumentarce in filme kaj vse so nune počele po sirotišnicah, ne verjamem da je katera nedolžna. Morda katera pod pasko še, drugje pa ne.
Je pa sila zanimiv ta trend, kako se jim spomin prebudi sele po desetletjih, da do bile “zlorabljene”. In nune so zaenkrat zadnji trend. Katere se bodo naslednje “spomnile spolnih zlorab”?
Ti imaš resne probleme v betici. Upam da te čimprej odkrijejo.
aha307, 31.03.2025 ob 21:59
Jaz pa upam, da sodniki, ki sodijo “Me too” primere, v slučaju da kakšni dokažejo, da laže (da je dala, če je sploh dala, iz radovednosti, ali za dober honorar), tako obsodijo na vsaj 10 let ječe.
Poleg tega pa bi morale, take, ki so prejele honorar, priviti še davkarija, ker niso prijavile dohodka… Še dodatnih 5 let čuze.
Še en kronski dokaz, kakšne prasice so nekatere!
Julij Cezar, 31.03.2025 ob 21:52
si bila ti kljusa zraven?nisi…pol pa drz jezik….99%medijskih odmevnih posilstev se je izkazalo za LAZI S STRANI ZENSK…ZADNJI PRIMER JE DANI ALVES KJER JE 22 KURVETINA LAGALA O POSILSTVU…….torej tudi tem laznivim nunam ni za verjet kot ni tini gaber
Butasti Skrajno desni Cezar spet trosi nonsense. Oh, joj, kje ste bili desnjaki, ko je bog delil pamet?
Novinarka Mojca Širok, mar ne zna nič drugega povedati in napisati kot stvari, ki se nje ne tičejo, o temi, ki jo je objavila, so pristojni drugi, da pišejo in govorijo.
Meni je bilo bizarno, perverzno že to, da je redovnica uporabljala besede, ki jih navadni ljudje sploh ne uporabljajo in se pišejo samo v rumenem tisku.
Kaj pa je vedela ženska, ki je imela takrat trideset let o tem, če je bila vsesplošno razgledana, bi se takim dejanjem zlahka odstranila.
Mene ta oddaja ni prepričala v tem stilu-uboge nune, kaj so morale prenašati.