Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa a sem jst čist užagana …

Pa a sem jst čist užagana …

… ali se je res svet obrnu na glavo …

Počutim se ku tiste najstnice v srednji šoli, ki dobijo sliko svojega ljubjenega in ure in ure strmijo v njo in sanjarijo …

Žverca bi rekla … pismo rosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A se je meni čist sfuzlalo, al kako? Dobim njegovo sliko … na netu, seveda … si jo shranim na računalo … odprem … povečam, da je lepo videt tiste njegove nežne okice … in strmim … strmim … strmim … strmim … … ….

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …

Evo … bom rajši odprla sliko mojga miškota … tisto v kateri se tako luštno lupčkava … in bom v njo … strmela strmela strmela strmela … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hmmm..kolko si ti že stara ;))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Boš en fak!
V soboto zvečer…čez slabih 14 dni….bo naša Bugi naredila to,kar bo zdaj…do takrat sanjala!
😉
Sp

ojla…sploh ni važen……

te zadane…samo pravga deca mora videt….ne pa onega mišona…..

kak si stari?

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

He, he, he………………Kaj je BGV? A te še vedno cvetni prah daje???:))))

2 in pol … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))))))))) Ja … bo poslala unega v @!#$ in se posvetila miškotu … :)))))))))))))

lp, Bgv

Ma niti dež ne more sprat tega klinčevega cvetnega prahu … oštja!!!!! :))))

Bi mogla prist ta prava nevihta … čene ne bo neč … :))))

lp, Bgv

bgv tebi rožice pa srčeki laufajo po glavi maraton a?? :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ma kake rožice pa srčki … cvetni prah me jebe … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

dobro 🙂 malo mrzlo in deževno ampak ni sile 🙂

malo me ni tu pa že vidim da ratuje anarhija :)))

hitro pridi k meni….tu dežuje pa ga trenutno nič ni v zraku ;))))

ja anrhija……klete babnce……..mislijo da se ves svet SAMO OKOLI NJIHOVIH RIT VRTI………………

pa sploh vsega še ne vejo……

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))) No … sej pri nas tut dežuje … sam ta cvetni prah je letos res vzdržljiv … :)))

A če pridem k tebi, mi boš tega tipa spravil iz glave … Jah … jebat ga .. kaj mi bo to pomagalo, ko bom pa potem mela tebe skoz v mislih … :))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))

:-***

lp, Bgv

Ma se je Sprevržko premalo potrudil s to nevihto…………..

maš prav…vsega so te ženske nore krive……ki so časi ko smo jim lahko brez skrbi, da te bo ženska nora prijavla, pokazal pravilno pot z tako konkretno leskovo šibo….:(

:-)))

Ajej, deklica naša, bo treba ozadje na zaslončku menjati, kaj?! Predlagam, da slikco kakšnega lepega moškega akta……mmmmm, črno-belega…..mmmmm……..bomba, ti rečem.
Točno, tale moj miško za hrbtom, za mesec maj, je pa tako….. tako za tvoj okus.
Na en kup železa in gum je poslonjen, gor pa piše….piše, čaki malo, nooo, – ja, DUCATI.
Je tako oh in sploh – ej, pa ne uno prdalo za njim… on, on, ima razpete usnjene hlače (motoristične, of course – no, mene to niti ne fascinira toliko) – ampak tisto, tisto, kar kaže, je pa tako…………CENZURA.
Bajno.
:-))))))

Ja … tle je že vse mimo … Je prineslo samo mokroto in mraz …

… PA GLIH DAAAAANES KO SEM SI SANDALE OBULA … ŠMENT!!!!!!

Pa mi bo spet mraz v noge … :((((((

Lp, Bgv

neboš mene mela…ti bom preveč dela naložo, tak da sploh ne boš mela časa mislit ;)))

Jaz pa si jih danes nisem…..pa me čisto nič ne zebe……ma meni je itak full toplo, ker me hormončki dajejo………………….he,he,he

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo … ehm … kje lahko dobim to slikco … :)))

Pa neeeeeeeeeeeeee zaradi muškarca … zaradi Ducatija … :)))) (ja ja … sigurno) :)))))))))

Lp, Bgv

Boš mela pa bradavičke napete!
Saj smisel tega je bilo to!
😉
Sp

Eh … tisti pir iz hladilnika dat … pa čips v eno skledo in ti vse na kavč prinest … to pa res ni nobeno tako opravilo …

Če bi me zaposlil s čem drugim, bi verjetno bla bolj zadovoljna … ;))))

:-***

Lp, Bgv

Pa da nisi slučajno ti že v menopavzi … :)))))))))))))))))))))) ;))))))

Lp, Bgv

Kaj? A dežek misliš?:)))))))))

New Report

Close