Pa a sem jst čist užagana …
… ali se je res svet obrnu na glavo …
Počutim se ku tiste najstnice v srednji šoli, ki dobijo sliko svojega ljubjenega in ure in ure strmijo v njo in sanjarijo …
Žverca bi rekla … pismo rosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A se je meni čist sfuzlalo, al kako? Dobim njegovo sliko … na netu, seveda … si jo shranim na računalo … odprem … povečam, da je lepo videt tiste njegove nežne okice … in strmim … strmim … strmim … strmim … … ….
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …
Evo … bom rajši odprla sliko mojga miškota … tisto v kateri se tako luštno lupčkava … in bom v njo … strmela strmela strmela strmela … :))))))
Lp, Bgv
dobro 🙂 malo mrzlo in deževno ampak ni sile 🙂
malo me ni tu pa že vidim da ratuje anarhija :)))
:)))))))) No … sej pri nas tut dežuje … sam ta cvetni prah je letos res vzdržljiv … :)))
A če pridem k tebi, mi boš tega tipa spravil iz glave … Jah … jebat ga .. kaj mi bo to pomagalo, ko bom pa potem mela tebe skoz v mislih … :))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))
:-***
lp, Bgv
maš prav…vsega so te ženske nore krive……ki so časi ko smo jim lahko brez skrbi, da te bo ženska nora prijavla, pokazal pravilno pot z tako konkretno leskovo šibo….:(
:-)))
Ajej, deklica naša, bo treba ozadje na zaslončku menjati, kaj?! Predlagam, da slikco kakšnega lepega moškega akta……mmmmm, črno-belega…..mmmmm……..bomba, ti rečem.
Točno, tale moj miško za hrbtom, za mesec maj, je pa tako….. tako za tvoj okus.
Na en kup železa in gum je poslonjen, gor pa piše….piše, čaki malo, nooo, – ja, DUCATI.
Je tako oh in sploh – ej, pa ne uno prdalo za njim… on, on, ima razpete usnjene hlače (motoristične, of course – no, mene to niti ne fascinira toliko) – ampak tisto, tisto, kar kaže, je pa tako…………CENZURA.
Bajno.
:-))))))
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo … ehm … kje lahko dobim to slikco … :)))
Pa neeeeeeeeeeeeee zaradi muškarca … zaradi Ducatija … :)))) (ja ja … sigurno) :)))))))))
Lp, Bgv
Eh … tisti pir iz hladilnika dat … pa čips v eno skledo in ti vse na kavč prinest … to pa res ni nobeno tako opravilo …
Če bi me zaposlil s čem drugim, bi verjetno bla bolj zadovoljna … ;))))
:-***
Lp, Bgv